Λίτσα Πατέρα: Στις 26 Φεβρουαρίου θα συμβούν άσχημα πράγματα. Bίντεο

Για τους πρώην συνεργάτες της Ελένη Μενεγάκη και Γιώργο Λιάγκα και  Φαίη Σκορδά μίλησε η γνωστή αστρολόγος, προβλέποντας πως στις 26 Φεβρουαρίου θα συμβούν άσχημα πράγματα.

Μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για το θάνατο: «Για εμένα προσωπικά δεν τον φοβάμαι το θάνατο. Θα σου φανεί αστείο ή περίεργο, να θέλω να πάω να δω τι γίνεται πάνω, αλλά εντάξει δεν θέλω να πληγώσω τους δικούς μου, αλλά θέλω. Φοβάμαι για τους άλλους, αλλά για εμένα δηλαδή, αν ακούσετε ότι πέθανα μην στεναχωρηθείτε, πάω να ψάξω να δω τι γίνεται».

Η Λίτσα Πατέρα αν και μετρά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και της Αστρολογίας, σπάνια έως και ποτέ δίνει συνεντεύξεις.

Σήμερα, προβλήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στον Γιώργο Μπέζα. Η αστρολόγος αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, στην Φαίη Σκορδά, αλλά και σε άλλες γυναίκες λέγοντας τη γνώμη της για εκείνες.

Δεν δίστασε να μιλήσει για τον σύντροφο της και να αναφέρει πως εκείνος σέβεται το επάγγελμα της. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι πολύ καλά στα προσωπικά της. Λίγο πριν το τέλος, μας ξάφνιασε, καθώς αναφέρθηκε στον θάνατο τονίζοντας ότι δεν φοβάται να πεθάνει. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εάν μάθετε ότι πέθανα μην στενοχωρηθείτε. Απλά θέλω να δω πώς είναι η άλλη ζωή».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο ourlife.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα