Ζώδια: Οι προβλέψεις για Σαββατοκύριακο 31 Δεκεμβρίου 2016 - 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι' αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε κάτι καινούργιο, είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μια σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού και προσωπικού τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική ζωή σας θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές.

ΛΕΩΝ: Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας, μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξετε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν, και να κάνετε οικονομία όπου μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ασχοληθείτε μαζί τους και μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας.

ΖΥΓΟΣ: Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που δεν θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας συνδράμουν για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων στα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν, χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Οι μέρες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι' αυτό κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε, όταν δεν τα καταφέρνετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα