Zώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας

ΚΡΙΟΣ: Eχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Αποδείξτε τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς για τους οποίους ενδιαφέρεστε ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη γνώριμη τακτική που σας χαρακτηρίζει ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και σύντομα θα νιώσετε πως είστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως βιώνετε σχέση σας με τον σύντροφό σας, αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερων προσωπικών συναισθημάτων σας. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως δεν σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως θα είναι προσωρινές, αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Αν το ζητούμενό σας είναι η ανανέωση στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε να συνεχιστεί η συνύπαρξή σας πάνω σε νέες βάσεις. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες σας θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί. Αν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν εκείνοι πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας στην επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τους λεκτικούς χειρισμούς σας για να μη σηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει και να σας κάνει να αναβιώσετε ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε. Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε θα αποδειχθούν χρήσιμες και θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ κρύβουν συχνά την ανάγκη που έχει να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας. Φίλοι σας και οικογενειακά πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν σε ό,τι χρειαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα από μέρους σας, ούτε να παρεξηγηθούν. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο,τι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τους ίδιους, όμως η ευστροφία και η ετοιμότητα που σας χαρακτηρίζουν θα σας βοηθήσει να ξεπερνάτε τις όποιες διαφορές σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα