Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/12/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός

Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα τον αναστατώσουν και θα τον κάνουν να νιώσει αμήχανος χωρίς να ξέρει πως να προχωρήσει παρακάτω. Ότι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι θα δείς ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Παρασκευή, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος σου, η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Λέων από το μεσημέρι και μετά ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησε την κατάλληλα.

Επαγγελματικές

Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 στα επαγγελματικά του τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και τον ανακουφίζουν. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες για να μην βρεθείς υπερχρεωμένος.

 

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα