Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ισως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας εμποδίζουν την πρόοδό σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά. Μέσα από τις σχέσεις σας και τα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει και σύντομα θα απολαύσετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Τα γεγονότα της ημέρας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε και με το πώς αυτή θα καλυφθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Αξιοποιήστε τον χρόνο με τέτοιον τρόπο, ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να επιστρατεύσετε την εξυπνάδα και τη διπλωματία σας στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν. Αν βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω, θα βοηθηθείτε στην κοινωνική εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τους ρόλους που καλείστε να παίξετε τόσο εσείς όσοι και οι άλλοι, και δεχτείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Βάλτε τα όρια που εσείς θεωρείτε σωστά, χωρίς να επηρεάζεστε από τρίτους και ρυθμίστε τις συναλλαγές σας στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Σας δίνεται σήμερα μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί στο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που απαιτείται κάτι τέτοιο και φροντίστε να περιορίσετε τις καθημερινές σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν ήδη δεχτεί επίθεση και είναι πολύ πιθανόν να υποχρεωθείτε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια που ούτε η κούραση ούτε και το άγχος θα σας εγκαταλείψουν, οργανώστε προσεκτικά τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε θέματα στα οποία η φαντασία σας καλπάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό την αποζητούσατε διακαώς. Προχωρήστε μια συνεργασία και βάλτε μπροστά έναν από τους στόχους σας.

ΧΟΟΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας ανοίξει δρόμους. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε, μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και παράλληλα φροντίστε να βελτιώστε τις ικανότητές σας στις επικείμενες στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα