Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/11/2016

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Κριός

Το τελευταίο διάστημα φίλε Κριέ σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο εδω

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα