Angry Birds: Καταργείται από το Play Store το θρυλικό παιχνίδι

Angry Birds: Καταργείται από το Play Store το θρυλικό παιχνίδι

Το δημοφιλές mobile παιχνίδι «Angry Birds» την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα καταργηθεί από το Play Store.

Το «Angry Birds» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και είναι από τα λίγα mobile παιχνίδια που έκανε πάταγο παγκοσμίως. Όλοι όσοι είχαν τότε smartphone κινητό έπαιζαν αυτό το παιχνίδι. Αργότερα κυκλοφόρησαν δεκάδες άλλα spinoff παιχνίδια καθώς και δύο ταινίες στο σινεμά.

Πριν από λίγο καιρό, το παιχνίδι επανακυκλοφόρησε με την ονομασία «Rovio Classics: Angry Birds», όμως πλέον θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store. Στο App Store της Apple, το Angry Birds θα μετονομαστεί σε «Red’s First Flight» και περισσότερες πληροφορίες για το αν καταργηθεί και από εκεί αναμένονται σύντομα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού «Rovio Entertainment» με μήνυμά της στο Twitter,  λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το παιχνίδι αποσύρεται εξαιτίας των επιπτώσεών του στο πορτφόλιο των παιχνιδιών της εταιρείας». Στο Play Store υπάρχουν τα Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded, Angry Birds Minecraft και άλλα.

Οι χρήστες που έχουν ήδη κατεβασμένο ή θα κατεβάσουν μέχρι αύριο το «Rovio Classics: Angry Birds» θα μπορούν να συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα