Γιατί να επιλέξετε τηλεφωνικό κέντρο VoIP!

Γιατί να επιλέξετε τηλεφωνικό κέντρο VoIP!

Είναι σημαντικό να επενδύσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησής σας. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας προς το κοινό σας, επομένως δε θέλετε να σχηματίσουν άσχημη εικόνα από τυχόν καθυστερήσεις, κακή ποιότητα ήχου ή πολλές αναμονές.

Το αντίθετο, χρειάζεστε μια ευέλικτη λύση, όπως το τηλεφωνικό κέντρο VoIP που θα αναδείξει τον επαγγελματισμό σας και θα μεταφέρει μια άρτια εικόνα σε όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Το τηλεφωνικό κέντρο VoIP (Voice over Internet Protocol) αναβαθμίζει τις δυνατότητες του τηλεφώνου με τη δύναμη του Internet.

Το aic-eshop.gr προτείνει Grandstream και Yeastar τηλεφωνικά κέντρα που είναι αποδοτικά και διαθέτουν χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας.

Τηλεφωνικό κέντρο VoIP της Grandstream!
Το Grandstream UCM6204 IP PBX Appliance προσφέρει λύσεις 360ο στο κομμάτι της επικοινωνίας κάθε εταιρείας. Με χαρακτηριστικά που έχουν εξαιρετική ποιότητα στον ήχο, το βίντεο, τα δεδομένα και την κινητικότητα δεν μπορεί παρά να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες σας ενώ έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης.

Προγραμματίστε τις βιντεοκλήσεις, τις τηλεδιασκέψεις, πραγματοποιήστε την βιντεοπαρακολούθηση με το τηλεφωνικό σας κέντρο από όπου και να βρίσκεστε.

Έτσι, αποκτάτε τον έλεγχο της δουλειάς σας πιο εύκολα και αποτελεσματικά!

Η δωρεάν εφαρμογή για κινητά και Η/Υ Grandstream Wave, επιτρέπει εύκολη πρόσβαση ακόμη και από τη συσκευή Android™ μέσω Wi-Fi ή δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Η Grandstream προφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες χάρη στο Τηλεφωνικό κέντρο VoIP
Η Grandstream προσφέρει συσκευές με μεγάλη δυναμική που φτάνει έως και τους 3000 χρήστες, χάρη στις επεκτάσιμες ενοποιημένες λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η σειρά UCM6300 αποτελεί μια πολύ δυνατή και αποτελεσματική λύση που είναι ασφαλής ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από και αν βρίσκεστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη δουλειά σας!

Ποιος μπορεί να πει όχι στα Τηλεφωνικό κέντρο VoIP της Yeastar;
Το Yeastar S100 PBX είναι επεκτάσιμο σε έως και 200 χρήστες με πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως κλήση video, conference, καταγραφή κλήση και πολλά ακόμα που μπορούν να εκτοξεύσουν τις δυνατότητες της επιχείρησής σας!

Εφόσον η τεχνολογία τρέχει με τόσο γοργούς ρυθμούς, προσφέροντας λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών ή κάθε εσωτερικής διαδικασίας στην επιχείρησή σας, δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε!

Αν καλύπτουν τις ανάγκες σας οι παραπάνω συσκευές, βρείτε τες εδώ: Grandstream UCM6204 IP PBX, Grandstream UCM6301 IP PBX, Yeastar S100 PBX.

Ανκαλύψτε πολλές περισσότερες εδώ!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα