Ανακοίνωση COSMOTE για τα προβλήματα του δικτύου

Ανακοίνωση COSMOTE για τα προβλήματα του δικτύου

H COSMOTE δημοσίευσε ανακοίνωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες κινητής από εχθες το απόγευμα:

«Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.»

Προβλήματα στο δίκτυο της COSMOTE αναφέρουν οι χρήστες σποραδικά από τις 18:00 περίπου το απόγευμα της Τρίτης, 10/8, ενώ τα προβλήματα εντάθηκαν περίπου στις 23:00 και άρχισαν να επηρεάζουν περισσότερους συνδρομητές.
 

Μεμονωμένες αναφορές έδειχναν ότι οι χρήστες έχουν πρόβλημα με φωνητικές κλήσεις και χρήση δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής, γεγονός το οποίο όμως φαίνεται να γίνεται μαζικότερο κοντά στις 23:00. Παράλληλα πολλοί αναφέρουν ότι έχουν ασταθές σήμα.


Σύμφωνα με το downdetector, τα προβλήματα περιορίζονται στην περιοχή της Αττικής, ενώ έχουν σημειωθεί στα social media αρκετές αναφορές από διάφορα μέρη της χώρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα