Σε αυτή τη χώρα οι πολίτες θα πληρώνονται για να μένουν υγιείς

Η κατάσταση της υγείας τους θα ελέγχεται μέσω των ενδείξεων του Apple Watch και αν πετυχαίνουν τους στόχους θα παίρνουν έως και 280 δολάρια

Μια αλλιώτικη συνεργασία κάνουν η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης και η Apple στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας διάρκειας δύο ετών με την ονομασία LumiHealth, η οποία αφορά τον εντοπισμό και την επιβράβευση κατόχων Apple Watch και συσκευής iPhone.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι κάτοικοι της Σιγκαπούρης θα μπορούν να κερδίζουν έως και 380 δολάρια Σιγκαπούρης ή (280 δολ. ΗΠΑ), σε ανταμοιβές και κουπόνια, εάν ολοκληρώνουν στόχους και «αποστολές» που θα τίθενται μέσω της εφαρμογής.

Οι στόχοι θα μπορούν να ολοκληρώνονται με περπάτημα ή άλλου είδους σωματική άσκηση, όπως κολύμβηση και γιόγκα και η εφαρμογή LumiHealth θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και υπενθυμίσεις για εξετάσεις υγείας και εμβολιασμούς. Οι προκλήσεις ευεξίας (challenges) που θα τίθενται, θα ωθήσουν τους χρήστες να κάνουν καλύτερες επιλογές στη διατροφή τους, καθώς και να βελτιώσουν τις συνήθειες ύπνου που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα LumiHealth είναι εθελοντικό και στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι είναι σχεδιασμένο να διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών.

 

Ολα τα στοιχεία των χρηστών θα είναι κρυπτογραφημένα και κανείς δεν θα μπορεί να τα πουλά ή να τα μοιράζει για διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με την Apple.

anatakti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα