Photoshop Camera: Η νέα και δωρεάν εφαρμογή φωτογραφίας που έρχεται να αντικαταστήσει όλες τις άλλες

Photoshop Camera: Η νέα και δωρεάν εφαρμογή φωτογραφίας που έρχεται να αντικαταστήσει όλες τις άλλες

Η Adobe βρήκε έναν κομψό και λειτουργικό τρόπο να συστήσει το Photoshop σε ένα μεγαλύτερο κοινό, μέσω μιας νέας και δωρεάν εφαρμογής που μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά και μαγικά.

Όπως το να αλλάζουμε το πρόσωπό μας και όλα τα άλλα γύρω του.

Τα φίλτρα του είναι πραγματικά εντυπωσιακά, όπως ας πούμε αυτό που αναγνωρίζει τον ουρανό και τον αντικαθιστά με συμμετρικά σύννεφα και φεγγάρια κ.λπ.

Το app είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android συσκευές και διαθέτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Photoshop, όπως η ρύθμιση της φωτεινότητας, του κορεσμού, της αντίθεσης κ.λπ.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι Photoshop, παρά ένας γρήγορος τρόπος για «πείραγμα» της φωτογραφίας σε mobile περιβάλλον. Γι’ αυτό και η υπάρχει η επιλογή της αυτόματης ρύθμισης, ώστε να γίνονται όλα ξένοιαστα.

Το Photoshop Camera φιλοδοξεί να γίνει η Νο 1 εφαρμογή για φίλτρα, έχει όμως να ανταγωνιστεί κάθε σχεδόν κοινωνικό μέσο εκεί έξω, καθώς όλα έχουν τα δικά τους φίλτρα. Κι αν μιλάμε για το Instagram και το Snapchat, τα φίλτρα τους είναι ήδη καταπληκτικά.

Το Photoshop Camera είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εφαρμογή για να παίξεις με τις φωτογραφίες σου, καθώς οι δυνατότητες είναι πολλές και εντυπωσιακές.

Η Adobe σκοπεύει εξάλλου να προσθέσει κι άλλα φίλτρα, μέσω συνεργασιών με τρίτες εταιρίες και καλλιτέχνες...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα