Ποιες διασημότητες ψάξαμε στη Google περισσότερο την περίοδο της καραντίνας

Τις πιο δημοφιλείς διασημότητες στο Google κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού κατέγραψαν στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης τάσεων και δεδομένων, SEMrush.

Πρωταθλήτρια των αναζητήσεων στο Google αναδείχθηκε η Κάιλι Τζένερ, σταρ του ριάλιτι σόου της οικογένειας Καρντάσιαν και ιδιοκτήτρια της εταιρίας καλλυντικών Kylie Cosmetics.

Σημαντική ώθηση στις 450.000 αναζητήσεις για το όνομά της στο Google, φαίνεται πως έδωσε η εμφάνισή της σε φωτογραφίες παπαράτσι στα τέλη Απριλίου, όταν έκανε… επιδρομή για σνακ με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεύτερος στις αναζητήσεις ήταν ο Έλον Μασκ, ιρυτής των SpaceX και Tesla, μετά το tweet του στις 6 Μαρτίου που ανέφερε ότι «ο πανικός για τον κορονοϊό είναι ανόητος». Το tweet απέφερε  περίπου 300.000 αναζητήσεις στο Google για τον επιχειρηματία.

Στους δημοφιλείς διάσημους για τις αναρτήσεις από σπίτι τους εν μέσω της καραντίνας, συμπεριλαμβάνεται ο ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να διαβάζει το νέο βιβλίο «Stay the F-k at Home», συγκεντρώνοντας πάνω από 3,1 εκατομμύρια προβολές.

Επίσης, η λίστα περιλαμβάνει και τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο τζακούζι, αλλά και ενώ τάιζε τα γαϊδουράκια-κατοικίδιά του.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα