Viber: Έρχονται τα μηνύματα που διαγράφονται μόνα τους

Viber: Έρχονται τα μηνύματα που διαγράφονται μόνα τους

Νέο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό φέρνει το Viber, με το οποίο θα κάνει πιο ασφαλείς τις συνομιλίες. Η δημοφιλής εφαρμογή, ετοιμάζεται να προσθέσει τα μηνύματα που διαγράφονται μόνα τους μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η λειτουργία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στις μυστικές συνομιλίες, ωστόσο το Viber αποφάσισε να την προσθέσει και στις κανονικές συνομιλίες. Σύντομα κάθε χρήστης θα μπορεί να βάζει χρονοδιακόπτη αυτοδιαγραφής, ο οποίος θα ξεκινά αυτόματα μόλις ο παραλήπτης δει το μήνυμα (κείμενο, φωτογραφία, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο τύπο αρχείου). Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να κρατά για μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες ή ακόμη και μέρες.

Η νέα αυτή λειτουργία αναμένεται να κάνει το Viber ακόμα πιο δημοφιλές, ενώ θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του ως την πιο ασφαλή εφαρμογή μηνυμάτων στον κόσμο.

Όπως δήλωσε ο Ofir Eyal, COO του Viber: "Με περηφάνια παρουσιάζουμε τη λειτουργία αυτοδιαγραφόμενων μηνυμάτων σε όλες τις συνομιλίες 1-προς-1. Πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2017, ως στοιχείο των μυστικών συνομιλιών. Με τον καιρό πειστήκαμε ότι ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό ενίσχυσης της εμπιστευτικότητας, που θα περιλαμβάνει και την αποστολή μιας ειδοποίησης στον αποστολέα, αν ο παραλήπτης πάρει ένα screenshot του αυτοδιαγραφόμενου μηνύματος, θα πρέπει να προστεθεί και στις κανονικές συνομιλίες. Πρόκειται για ένα ακόμη σημείο – σταθμό της επιδίωξής μας να είμαστε η πιο ασφαλής πλατφόρμα μηνυμάτων στο κόσμο".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα