Απέκλεισαν 17χρονο εκατομμυριούχο youtuber από το Fortnite για πάντα

Απέκλεισαν 17χρονο εκατομμυριούχο youtuber από το Fortnite για πάντα

Θέμα στην κοινότητα των gamers και όχι μόνο έχει γίνει ο αποκλεισμός ενός 17χρονου από το Fortnite γιατί «έκλεψε» στο πιο δημοφιλές αυτή την στιγμή online παιχνίδι στον κόσμο χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα cheats.

Η είδηση πήρε τεράστιες διαστάσεις, ενώ ο νεαρός ζήτησε δημόσια συγγνώμη και έκανε έκκληση για να τον αφήσουν να ξαναπαίξει. Το θέμα πήρε απίστευτες διαστάσεις και ο Βρετανός έφηβος ήταν τόσο απαρηγόρητος που παρενέβη η μητ του ζητώντας από την παγκόσμια κοινότητα των gamers να δείξουν επιείκεια και να μην φέρονται τόσο σκληρά στα παιδιά.

Η Barbara Khattri είπε ότι ο γιος της Jarvis Kaye, είναι συντετριμμένος και έκανε ένα λάθος αλλά η παγκόσμια κοινότητα των gamers πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους ανθρώπους.

Η μητέρα του 17χρονου μίλησε στην MailOnline – ναι έκανε δηλώσεις γι’ αυτό το θέμα – λέγοντας: «Ο Jarvis έκανε ένα λάθος και το παραδέχεται. Είναι συντετριμμένος. Λατρεύει αυτό το παιχνίδι και δεν έχει ίχνος κακίας επάνω του. Πιστεύω ότι για όποιο λάθος κάνει ένας άνθρωπος που δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό του θα πρέπει να του δίνεται η δυνατότητα να επανορθώσει».

Σύμφωνα με την DailyMail η απελπισία της οικογένειας πηγάζει από κάπου αλλού. Ο 17χρονος δεν είναι ένας απλός gamer. Γνωστός ως FaZe Jarvis, μένει με την μητέρα του και τα δυο του αδέρφια σε ένα σπίτι αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών στην πόλη Όφτεξ στο Σάρεϊ.

Ο 17χρονος έχει καταφέρει να φτιάξει μια περιουσία 2 εκατομμυρίων λιρών και να βγάλει 27.500 λίρες σε έναν μήνα από το κανάλι του στο YouTube αφού έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers.

O Javis και ο αδερφός του Frazier, γνωστός ως FaZe Kay, έχουν δημιουργήσει την ομάδα ‘The FaZe Clan’, με εκατομμύρια λίρες σε κέρδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Τεχνολογία

-
Σχολιάστε το άρθρο: