Το ρολόι που ξεκινά ως Rolex και καταλήγει αλλιώς

Το ρολόι που ξεκινά ως Rolex και καταλήγει αλλιώς

Η Pro Hunter ήταν κάποτε ένας οίκος που «πείραζε» τα παλιά κυνηγετικά ρολόγια της Rolex.

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα η Pro Hunter είναι ένα όνομα-σύμβολο από μόνη της, παρέχοντας πλέον μια πλήρη γκάμα από εξειδικευμένα σπορ ρολόγια της πολυτελούς φίρμας από τη Γενεύη.

Κάθε ρολόι της Pro Hunter εμφανίζεται στον κόσμο ως ένα ολοκαίνουριο Rolex. Μετά παίρνει τα ηνία η Pro Hunter αναλαμβάνοντας να το τροποποιήσει με το ιδιαίτερο άγγιγμά της, ένα άγγιγμα που την έχει κάνει διάσημη στα πέρατα του κόσμου.

 

Αντλώντας σταθερά έμπνευση από παλιότερα ρολόγια της Rolex, το τελικό αποτέλεσμα είναι ωστόσο εξόχως Pro Hunter, σε όρους κομψότητας, λειτουργικότητας και μοναδικότητας. Κάθε δημιουργία εξάλλου που έρχεται με το λογότυπό της έχει εγγύηση 5 ετών και εισάγει τον πελάτη σε όλες τις διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει η φίρμα.

Στην τελευταία της σειρά, η Pro Hunter μας υπενθυμίζει πως την ώρα που τα σπορ αυτοκίνητα δείχνουν υπέροχα σε μαύρο, το ίδιο κάνουν και τα σπορ ρολόγια.

 

Το Pro Hunter's Rolex Daytona Stealth Watch δεν είναι παρά ένα πειραγμένο Rolex Paul Newman, το οποίο δείχνει ωστόσο αγνώριστο.

 

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα με το μαύρο ματ και τις έντονες αντιθέσεις θυμίζει μεν το διαχρονικό Rolex, αποκτά όμως μια εξόχως μοντέρνα αισθητική.

 

Μόνο 100 αριθμημένα και αδιάβροχα στα 100 μέτρα κομμάτια κυκλοφόρησαν στην αγορά σε τιμές που σκαρφαλώνουν στα 30.000 ευρώ…

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα