H Microsoft έλυσε το πρόβλημα της ακαταστασίας

H Microsoft έλυσε το πρόβλημα της ακαταστασίας

Αν χρησιμοποιείτε συχνά το Skype για βιντεοκλήσεις, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πέντε λεπτά πριν την κλήση κάθεστε να συγυρίσετε το δωμάτιο σας, έτσι ώστε ο συνομιλητής σας να μην δει το ξέστρωτο κρεβάτι σας ή τα πεταμένα σας ρούχα. Πλέον η Microsoft δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα με την προσθήκη της λειτουργίας background blur στις βιντεοκλήσεις του Skype.

Για να ενεργοποιήσετε το “θολό” background δεν έχετε παρά να κάνετε δεξί κλικ ή εναλλακτικά μπορείτε να το έχετε μονίμως ενεργοποιημένο προβαίνοντας στην σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις του Skype. Από την στιγμή που θα ενεργοποιήσετε το background blur το Skype εστιάζει πάνω σας ανιχνεύοντας το πρόσωπό σας, τα μαλλιά σας και τα χέρια σας, ενώ ότι βρίσκεται γύρω σας εμφανίζεται θολά.

Σύμφωνα με την Microsoft η λειτουργία αυτή διατίθεται στην πλειοψηφία των desktops και των laptops και ο μόνος περιορισμός είναι ότι θα πρέπει να τρέχετε την τελευταία έκδοση του Skype. H λειτουργία αυτή έχει ήδη τεσταριστεί στο Microsoft Teams από πέρυσι, οπότε υποθέτουμε ότι όποια bugs είχαν παρατηρηθεί θα έχουν πλέον εξαλειφθεί.

Πηγή: pcmagazine.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα