O 14χρονoς που ανακάλυψε το λάθος στα iPhone που έγινε σκάνδαλο

O 14χρονoς που ανακάλυψε το λάθος στα iPhone που έγινε σκάνδαλο

Ο Grant Thompson, ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου από την Αριζόνα κατάφερε να ανακαλύψει το λάθος που δεν μπόρεσαν να βρουν οι τεχνικοί και οι προγραμματιστές της Apple.

Στις 19 Ιανουαρίου, ο Thompson κάλεσε τον φίλο του Nathan χρησιμοποιώντας το FaceTime, αλλά ο Nathan δεν απάντησε. Έτσι, ο Thompson πρόσθεσε έναν ακόμα φίλο στη συζήτηση και ξαφνικά μπορούσαν να ακούσουν και οι δυο από το πλέον ανοιχτό τηλέφωνο του Nathan.

Ο 14χρονος είχε ανακαλύψει ένα σφάλμα κατά το οποίο το άτομο που καλεί μπορεί να ακούσει τι γίνεται στον χώρο του καλούμενου, ακόμα και όταν ο τελευταίος δεν έχει καν απαντήσει στο τηλέφωνο.

"Ήμασταν αρκετά σοκαρισμένοι" είπε σε συνέντευξή του "Μετά το δοκιμάσαμε για περίπου μισή ώρα για να δούμε αν συνέβαινε κάθε φορά".

Το επόμενο βήμα ήταν να ενημερώσει την μητέρα του Michele Thompson που είναι δικηγόρος που αν και προσπάθησε να ειδοποιήσει την Apple για το σφάλμα στην εφαρμογή δεν τα κατάφερε. Μάλιστα έστειλε και επίσημη επιστολή από το δικηγορικό της γραφείο σε μια προσπάθεια να διαπεράσει τα εμπόδια στην επικοινωνία και να βρει έναν αρμόδιο που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

Έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν ένα video στο Youtube το οποίο ανακάλυψαν όλα τα μεγάλα μέσα της Αμερικής και η ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Apple ανακοίνωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και θα το λύσει άμεσα και προσωρινά σταμάτησε την επιλογή Group Facetime

Δείτε το video:

e-daily.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα