Οι Έλληνες Anonymous ξεκίνησαν κυβερνοπόλεμο κατά της Τουρκίας

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Έλληνες Anonymous «απαντώντας» με οργή στο «χτύπημα» που πραγματοποίησαν χθες οι Τούρκοι στην πρωθυπουργική σελίδα του Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιοι ανήρτησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό φωτογραφίες από τις δύο πρώτες σελίδες που μπόκαραν. Πρόκειται για τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας και μιας υπηρεσίας του υφυπουργείου Οικονομικών της γείτονος.

«Ξεκίνησαν οι μαζικές επιθέσεις. Τουρκία είμαστε Έλληνες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα! Ο κυβερνοπόλεμος ξεκίνησε και δεν σταματά», ήταν το μήνυμά τους στη σελίδα τους στο Facebook.

Παράλληλα δημοσιεύουν μια λίστα με τους στόχους τους και προαναγγέλλουν τον απόλυτο κυβερνοπόλεμο! Απαντούν δε στην Τουρκία ότι η "Αγιά Σοφιά ανήκει στους Έλληνες".

«Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη χώρα μας. Είμαστε δυνατότεροι από εσάς. Κάθε μέρα οι Anonymous Greece θα κλείνουν σελίδες της κυβέρνησης, της τηλεόρασης, των τραπεζών σας. Απόλυτος κυβερνοπόλεμος», γράφουν χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί σειρά μηνυμάτων από πλευράς των Ελλήνων Anonymous, με τα οποία απειλούσαν με πολλαπλά χτυπήματα τουρκικές ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα