Gaming: Ερχεται το εντυπωσιακό παιχνίδι ρόλων Kingdom Come: Deliverance

Το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα παιχνίδι ρόλων που αναπτύσσει η Warhorse Studios, μια νεοσύστατη σχετικά εταιρεία από την Τσεχία. Στον τίτλο, που θα είναι και ο πρώτος της, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον ρεαλισμό, με τα κλισέ φαντασίας που συναντώνται στα περισσότερα RPG να έχουν αποφευχθεί.

Η Warhorse Studios υπόσχεται απόλυτα ελεύθερο gameplay, πλήθος quests που θα μπορούν να ολοκληρωθούν με διάφορους τρόπους, αληθοφανείς μάχες και ένα τεράστιο και λεπτομερή κόσμο για εξερεύνηση, που έχει στηθεί επάνω στη γνωστή μηχανή γραφικών Cryengine. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συγκρίνουν το παιχνίδι με αυτά στη σειρά The Elder Scrolls της Bethesda, στα οποία επίσης δίνεται μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay και τον τεχνικό τομέα του Kingdom Come: Deliverance από τα ακόλουθα video:

Αν και θεωρούμε ότι για να απολαύσει κανείς το παιχνίδι στο μέγιστο δυνατό βαθμό θα πρέπει να διαθέτει αρκετά ισχυρό hardware, διαπιστώσαμε ευτυχώς ότι αυτό θα μπορεί να τρέξει και σε λιγότερο γρήγορα συστήματα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έδωσαν στη δημοσιότητα οι developers και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ελάχιστες

Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή Windows 8 [64-bit]
Επεξεργαστής Intel Core i5-2500K ή AMD Phenom II X4 940
Μνήμη 6 GB
Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 660 ή AMD Radeon HD 7870
Direct X11
Αποθηκευτικός χώρος 30 GB

Προτεινόμενες

Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή Windows 8 [64-bit]
Επεξεργαστής Intel Core i7-3770K ή AMD AMD FX-8350
Μνήμη 8 GB
Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1060 ή AMD GPU Radeon RX 580
Direct X11
Αποθηκευτικός χώρος 30 GB

Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε το κατάλληλο PC, δεν υπάρχει λόγος να... ξενερώνετε, αφού το Kingdom Come: Deliverance ανακοινώθηκε και για PlayStation 4 και Xbox One. Πότε θα έχουμε την ευκαιρία να το παίξουμε όμως; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις 13 Φεβρουαρίου του 2018.

pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα