Τα νεότερα για το νέο Nokia 3310

Ο... ντόρος που προκάλεσαν οι φήμες για την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας και βελτιωμένης έκδοσης του θρυλικού Nokia 3310, είναι συγκρίσιμος με αυτόν που προηγείται της αποκάλυψης ενός νέου... iPhone! Τόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον γύρω από τη συσκευή. Φυσικά, η δημοτικότητα του τηλεφώνου δεν θα μπορούσε να μην κινήσει την περιέργεια και γνωστών leakers του χώρου της κινητής τηλεφωνίας.



Έτσι, ο έμπιστος Evan Blass έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με το ανανεωμένο Nokia 3310. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το παραπάνω μήνυμά του στο Twitter, το τηλέφωνο φαίνεται ότι θα έρθει σε πολλά χρώματα [κάτι που γνωρίζουμε από χτες], ενώ πιθανότατα η πρόσοψή του θα είναι αφαιρούμενη και θα μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες.


Η έκδοση 2017 έκδοση της συσκευής αναμένεται να κοστίζει €59 ή £50.


Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, ο Blass πρακτικά επιβεβαιώνει το ότι θα πρόκειται για ένα feature phone χωρίς έξυπνες λειτουργίες, που όμως θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Series 30+. Σύμφωνα με τον leaker, το νέο 3310 θα αποτελεί στην ουσία ένα συνδυασμό του πρωτότυπου που κυκλοφόρησε το 2000 και ενός σημερινού μοντέλου της Nokia, όπως το Nokia 150.

pcmag

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα