4 χωρισμένοι άντρες περιγράφουν την στιγμή που κατάλαβαν πως ο γάμος τους τελείωσε

4 χωρισμένοι άντρες περιγράφουν την στιγμή που κατάλαβαν πως ο γάμος τους τελείωσε

Αρκετές φορές ένας χωρισμός και ένα διαζύγιο μπορεί να είναι απελευθερωτικό. Αλλά αυτό και πάλι, δεν σημαίνει πως δεν θα πονέσει. Όταν μια κοινή ζωή, φτάνει στο τέλος της, με τα καλά και τα άσχημα της, είναι μια έντονα ψυχοφθόρα στιγμή, την οποία ο καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά ανάλογα με τα βιώματα του, τις αντιλήψεις, και την ψυχοσύνθεση του.

Αυτή τη φορά, 4 χωρισμένοι άντρες μας μιλούν για την δύσκολη στιγμή που συνειδητοποίησαν πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του, σύμφωνα με το Collective World:
Εξομολογήσεις από 4 χωρισμένους άνδρες

«Την είδα να κοιτάζει μια φωτογραφία από τον γάμο μας. Και σίγουρα δεν την κοιτούσε με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Εκείνη την στιγμή, βαθιά μέσα μου, ήξερα ότι δεν θα είμαστε άλλο μαζί, αλλά δεν ήθελα να το αποδεχτώ. Χρειάστηκε ένας χρόνος περίπου, από εκείνη την στιγμή, μέχρι να φτάσουμε στο διαζύγιο». - Αrch Stanton.

«Ένα βράδυ τσακωθήκαμε αρκετά έντονα. Ήταν μια αποκορύφωση όλων των μικρών τσακωμών που είχαν προηγηθεί. Εκείνο το βράδυ όμως αποφασίσω να φύγω από κοντά της να πάρω λίγο αέρα, να ηρεμήσω από την ένταση και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Παρά το γεγονός πως ήταν ήδη 11, και έπρεπε να ξυπνήσω στις 7, οδήγησα μέχρι το σπίτι των γονιών μου, το οποίο ήταν καμιά ώρα μακριά. Κοιμήθηκα εκεί το βράδυ και συνειδητοποίηση πόσο κουρασμένος ήμουν, αλλά και πόσο πιο ήρεμα κοιμήθηκα μακριά της. Το επόμενο πρωί, είχα πάρει την απόφαση μου». - Arthur Warthog.

«Ενώ δεν υπήρχαν ιδιαίτερες εντάσεις μεταξύ μας, ένιωθα το τελευταίο διάστημα πως έχουμε χάσει την επικοινωνία και την χημεία. Εκείνες τις ημέρες έτυχε να φύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι και είχα περάσει τρεις ημέρες στο σπίτι μόνος, κάνοντας ό,τι πραγματικά θέλω. Όταν γύρισε, και την είδα να μπαίνει στο σπίτι, δεν χάρηκα. Ίσα, ίσα ήθελα να ξαναφύγει κάποιο ταξίδι σύντομα. Και εκεί συνειδητοποίησα πως αυτή η σχέση για μένα είχε τελειώσει, και ήταν σχεδόν απίθανο να ανανεωθεί». - Andrew Cohen.

«Όλα ξεκίνησαν όταν είδα πως είχε κάποιες συνομιλίες και με άλλους στα σόσιαλ μίντια. Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις από τότε, αλλά συμφωνήσαμε πως θα προσπαθήσουμε και οι δυο να κρατήσουμε τη σχέση μας, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να υπάρξει ξανά ενθουσιασμός. Εν τέλη, συνειδητοποίησα πως μόνο εγώ προσπαθώ γι' αυτή τη σχέση, όταν εκείνη δεν μπόρεσε να έρθει σε ένα ραντεβού μας. Εκεί κατάλαβα πως ήταν ώρα να φύγω οριστικά από αυτόν τον μονόπλευρο γάμο». - Jaden Ted.

jenny.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα