Πρώτες διακοπές με τον αγαπημένο σου; Δες τι πρέπει να προσέξεις για να μην γυρίσετε τσακωμένοι

Πρώτες διακοπές με τον αγαπημένο σου; Δες τι πρέπει να προσέξεις για να μην γυρίσετε τσακωμένοι

Αν ετοιμάζεσαι για τις πρώτες διακοπές με τον αγαπημένο σου τότε αξίζει να διαβάσεις τα παρακάτω tips ώστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα.

1. Κανονίστε μαζί τις διακοπές σας

Αν αναλάβεις να κλείσεις εσύ δωμάτιο και τελικά δεν είναι τόσο ωραίο το ξενοδοχείο θα υπάρχει γκρίνια από την 1η μέρα. Για αυτό καλό είναι να κλείσετε μαζί τα δωμάτια αλλά και τα εισιτήρια ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να βρείτε κάτι που θα αρέσει και στους δύο.

2. Διαλέξτε έναν προορισμό που σας ενθουσιάζει και τους δύο

Γράψτε σε ένα χαρτί τους 5 αγαπημένους σας προορισμούς και δείτε αν ταιριάζουν τα γούστα σας. Αν υπάρχει ένα κοινό μέρος που και οι δύο θέλετε να πάτε οργανώστε το ταξίδι σας ανάλογα.

3. Ακολουθήστε τον ρυθμό των διακοπών

Σίγουρα θα συμβούν και κάποιες μικρές αναποδιές αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και καλό θα ήταν να μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν αξίζει.

4. Γελάστε με κάθε άβολη στιγμή

 Σε ένα πρώτο ταξίδι με τον νέο σύντροφο σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες άβολες στιγμές. Επιλέξτε να γελάστε παρά να νιώσετε ντροπή όταν συμβεί κάτι τέτοιο.

5. Δημιουργήστε μια bucket list πριν το ταξίδι σας

Εκεί θα καταλάβετε τι είδους διακοπές θέλει να κάνει ο καθένας σας. Αν εσείς θέλετε καθημερινές εξορμήσεις ενώ ο σύντροφός σας θέλει να πηγαίνετε απλά στην πισίνα του ξενοδοχείου και να χαλαρώνετε τότε θα πρέπει να συζητήσετε και να βρείτε μια μέση λύση.

6. Αφήστε στην άκρη τα κινητά

Μόνο έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα