Είναι έρωτας ή απλά μια περιπέτεια; Αν δεν είσαι σίγουρη κάνε στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις

Είναι έρωτας ή απλά μια περιπέτεια; Αν δεν είσαι σίγουρη κάνε στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις

Γνώρισες πρόσφατα ένα νέο έρωτα και δεν ξέρεις αν είναι πραγματικός έρωτας ή απλά μια καλοκαιρινή περιπέτεια; Μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου κάποιες ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος και αν θέλεις να δημιουργήσεις μια αληθινή σχέση μαζί του.

 1. Σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ και τίποτα άλλο;

Αυτό είναι ένα δείγμα που θα σε πείσει πως ίσως αυτός ο άνθρωπος δεν σε εμπνέει για κάτι παραπάνω. Φυσικά στο ξεκίνημα μιας σχέσης το σεξ είναι ένα θέμα που μας απασχολεί, οπότε μην τα βάψεις αμέσως μαύρα αν η απάντηση είναι καταφατική σε αυτή την ερώτηση.

2. Του κρατάς μυστικά;

 Αν είναι πραγματικά ο άνθρωπός σου τότε σίγουρα δεν θα υπάρχουν μυστικά ανάμεσά σας. Αν όμως νιώθεις συνέχεια την ανάγκη να του κρύβεις πράγματα τότε ίσως δεν τον νιώθεις αρκετά κοντά σου ή δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς ακόμα.

3. Νιώθεις πως υπάρχει μια βαθιά φιλία πίσω από το ερωτικό στοιχείο;

Αυτό είναι ένα δείγμα πως η σχέση σας δεν είναι απλά μια περιπέτεια της στιγμής. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις καλύτερα τις στιγμές που περνάτε μαζί γιατί μάλλον εδώ υπάρχει κάτι αληθινό.

4. Νιώθεις να τον ζηλεύεις πολύ;

Σε μια αληθινή σχέση δεν χωράνε ζήλειες γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνεις στον αγαπημένο σου ότι δεν τον εμπιστεύεσαι. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη ή προοπτική για αγάπη, σίγουρα η ζήλεια δεν είναι ένα καλό δείγμα.

5. Σε ενοχλούν οι ατέλειές του;

Αν τον αγαπάς πραγματικά ή αν θέλεις να πετύχει η σχέση σας τότε θα πρέπει να τον αποδεχτείς όπως ακριβώς είναι!

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα