Δέκα σημάδια ότι αρέσεις πραγματικά πολύ και σε εκείνον

Δέκα σημάδια ότι αρέσεις πραγματικά πολύ και σε εκείνον

Αν σου αρέσει κάποιος πολύ και δεν είσαι ακόμη βέβαιη για τα συναισθήματά του, αντί να μένεις να αναρωτιέσαι παρατήρησε αν ισχύουν κάποια από τα παρακάτω σημάδια.

Σε περίπτωση που έχεις απαντήσει σε περισσότερα από τρία ναι, τότε μην έχεις πλέον καμια αμφιβολία: Του αρέσεις πολύ και προχώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

1. Σχεδιάζει να κάνετε μαζί διακοπές

Όταν ένας άνδρας κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί σου τότε οπωσδήποτε του αρέσεις. Αν επιπλέον σε ρωτήσει ποια μέρη σου αρέσουν ή που θα ήθελες πάντοτε να πας και όταν απαντήσεις σου πει “τότε θα πρέπει να πάμε μαζί” τότε το επόμενο βήμα είναι απλά να κλείσετε τα εισητήρια και καλό ταξίδι.

2. Σε βοηθάει να μετακομίσεις ή να κάνεις διάφορες αγγαρείες στο σπίτι σου

Αυτό δεν είναι απλώς δείγμα ότι του αρέσεις, αλλά δείγμα ότι θέλει μέχρι και να σε παντρευτεί, αφού αυτές οι βαρετές και κουραστικές δουλειές απαιτούν πραγματικά ξεχωριστά συναισθήματα για να τις κάνεις για κάποιον. Δε θα σήκωναν όλοι κούτες για χάρη σου, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο.

3. Δεν γκρινιάζει όταν βγάζετε μαζί selfies

Aς υποθέσουμε ότι πιάνεις το κινητό σου, ανοίγεις την κάμερα και χαμογελάς για να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία: Aν κάνει το ίδιο και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανεβάσεις την εικόνα στα social media σου, ε ναι, είναι σοβαρό. Αν αρχίσει να κρύβεται και να σου λέει ότι δεν θέλει τότε μάλλον δεν είναι έτοιμος να δηλώσει σε σχέση.

4. Θέλει να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί

Αν ένας άνδρας θέλει να σε βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί και όχι αποκλειστικά για να κάνετε σεξ, αλλά για να βλέπετε ταινίες, να τρώτε, να κάνετε βόλτες, να μιλάτε κλπ σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σαν μια απλή ξεπέτα αλλά έχει να κάνει και να πει πράγματα μαζί σου.

5. Αρχίζει να κοιμάται μαζί σου τα βράδια

Ακριβώς. Δεν σηκώνεται να φύγει όταν περάσει η ώρα ή μετά το σεξ, αλλά κουλουριάζεται στο κρεβάτι σου σε παίρνει αγκαλιά και κοιμάται. Αντίστοιχα αν πηγαίνεις εσύ στο σπίτι του σου προτείνει να μείνεις εκεί τη νύχτα και στη συνέχεια να αφήσεις και την οδοντόβουρτσά σου.

6. Σου λέει “μου λείπεις”

Όταν σε έναν άνδρα αρέσεις πολύ, δεν πρόκειται να φοβηθεί τις λέξεις, ούτε το αν θα τις πει πρώτος. Επομένως θα ακούσεις ότι του λείπεις γιατί στ αλήθεια θα το νιώθει.

7. Θα σου γνωρίσει τους φίλους του

Και σε γενικές γραμμές δεν θα σε κρύβει. Όταν εκείνος σε βλέπει σοβαρά θα θέλει να μάθεις περισσότερα για την παρέα του και την οικογένειά του και θα είναι περήφανος να σε συστήσει σε εκείνους. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα θα καταλάβει από τις αντιδράσεις τους και τι πιστεύουν εκείνοι για εσένα, καθώς μάλλον την έχει πατήσει για τα καλά.

8. Σε ακουμπάει με κάθε ευκαιρία

Είτε σε αγκαλιάζει, είτε σου κρατάει τη μέση, είτε γέρνει πάνω σου, είτε σε χαϊδεύει, όλες αυτές είναι εκφάνσεις της γλώσσας του σώματός του που εκφράζουν τα συναισθήματά του.

9. Δεν ασχολείται με το κινητό του όταν είστε μαζί

Πολύ απλά γιατί είσαι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα: Social media, επαφές, websites, emails, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα τα αφήνει για μετά.

10. Σου δείχνει και σου μιλάει για πράγματα που του αρέσουν

Όταν αρχίζει να σου ανοίγεται σε αυτό το βαθμό σημαίνει ότι πλέον θέλει να τον γνωρίσεις πολύ καλά. Έτσι, αν σου δώσει το ένα του ακουστικό και βάλει το αγαπημένο του  κομμάτι στο ipod, χαμογέλα, σε θέλει πολύ.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα