Η επιστήμη λέει ότι είναι καλύτερο να είσαι single

Η επιστήμη λέει ότι είναι καλύτερο να είσαι single

Η παρακάτω έρευνα είναι μία γροθιά στη λαίλαπα καρδούλας και νιαουρίσματος -έλα τώρα, καμία σχέση δεν έχουν αυτά με την αληθινή αγάπη- οπότε γνωρίζοντας από πριν ότι το γυναικείο κοινό θα διαφωνήσει, λέω να απευθυνθώ στον ανώνυμο άντρα εκεί έξω. Και συγκεκριμένα, να σου παρουσιάσω μία έρευνα η οποία κάπως θα σε ανακουφίσει και σίγουρα θα σε χαροποιήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα των ειδικών, οι singles, κοινώς εργένηδες κατ' επιλογήν, είναι πιο ευτυχισμένοι. Ναι προφανώς και το ήξερες αλλά τώρα σου το ανακοινώνω και επίσημα. Οι singles λοιπόν, τείνουν να έχουν πολύ πιο έντονη κοινωνική ζωή, και σαφώς ευρύτερο δίκτυο γνωριμιών. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι μπορούν να κάνουν παρέα με όποιον θέλουν, και φυσικά να φλερτάρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή-απλά και μόνο για να το κάνουν -χωρίς απολύτως κανέναν περιορισμό.

Επιπλέον, οι μοναχικές καρδιές γυμνάζονται περισσότερο, τρώνε λιγότερο και άρα έχουν μικρότερη πιθανότητα όχι μόνο για παχυσαρκία αλλά και για καρδιαγγειακές παθήσεις. Δεν εννοώ φυσικά ότι αν ζευγαρώσεις θα παχύνεις, αλλά τα στατιστικά αυτό δείχνουν (λυπάμαι). Θες ακόμα κάτι για να πειστείς; Η μοναξιά του single -κακά τα ψέματα είναι αρκετή- σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να συμβιβαστείς μαζί τoυ και φυσικά να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Και τώρα το αρνητικό: Οι εργένηδες πεθαίνουν νωρίτερα. Με λίγα λόγια η μοναξιά σου μακροπρόθεσμα θα σε σκοτώσει. Διαλέγεις και παίρνεις.

ratpack

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα