Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα: Τα 10 πράγματα που οι άνδρες κάνουν κρυφά από τις γυναίκες!

Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα: Τα 10 πράγματα που οι άνδρες κάνουν κρυφά από τις γυναίκες!

Σήμερα γιορτάζουν οι άνδρες! Κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα. Το θέμα του φετινού εορτασμού (2016) είναι «Σταματήστε την ανδρική αυτοκτονία», με αφορμή τη διαπίστωση ότι οι αυτοκτονίες των ανδρών σε παγκόσμιο επίπεδο κατ’ έτος είναι τουλάχιστον τριπλάσιες από των γυναικών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα, το star.gr με χιουμοριστική διάθεση συγκέντρωσε 10 πράγματα που οι άνδρες κάνουν αυστηρά μόνοι τους!

    Διαγράφουν το Ιστορικό των sites στα οποία έχουν μπει από τον κοινό σας υπολογιστή.
    Βλέπουν ρομαντικές κομεντί όταν φυσικά είναι…. μόνοι τους! Κανένας δεν πρέπει να είναι παρών σε αυτή τη στιγμή «αδυναμίας». Κανένας δεν πρέπει να το γνωρίζει!
    Διαβάζουν δεκάδες φορές το μήνυμα που θέλουν να στείλουν μέσω Facebook στην κοπέλα που τους ενδιαφέρει! Ε, μη φανούν και πέφτουλες!
    Κάνουν πονηρές σκέψεις για τις κοπέλες των φίλων τους! Ναι, όλοι τους!
    Googla- ρουν θέματα σχετικά με το sex, ώστε να δουν αν είναι επαρκείς... Nαι όλοι έχουν ανασφάλεια γύρω από αυτό.
    Βλέπουν πορνό! Πιστεύεις ακόμα τον σύντροφό σου που σου ορκίζεται πως δεν βλέπει;
    Τρώνε περίεργα και κάποιες φορές αηδιαστικά… πράγματα! Όταν κανένας δεν είναι μπροστά, η μαγιονέζα μπορεί να αναμειχθεί με  τα πάντα! Ακόμα και με το κινέζικο που θα παραγγείλει.
    Κάθεται με τις ώρες στην τουαλέτα! Ε, άμα έχει πάρει και το κινητό ή το laptop του μαζί, κλείνει τρία τεταρτάκια σίγουρα μέσα.  Αφού δεν είσαι εσύ να αναφωνήσεις «Μα καλά τι κάνεις τόση ώρα κλεισμένος εκεί μέσα;»
    Ναι, λοιπόν! Κι εκείνοι χαζεύουν κρυφά το προφίλ των πρώην φιλενάδων τους στο Facebook. Κι εκείνοι εύχονται αυτός που έχει βρει η πρώην τους να είναι άσχημος και χοντρός! Και αν δεν είναι κάτι αρνητικό θα βρουν να πουν! Π.χ. «Καλά αυτός είναι τελείως μπούλης!»
    Θα προτιμήσουν να φάνε το φαΐ της μανούλας τους! Τι να κάνουμε η μάνα είναι μόνο μία και πάντα θα μαγειρεύει καλύτερα από εσένα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα