Δεν ξέρεις τι να κάνεις στο πρώτο σου ραντεβού; Αυτό είναι το απόλυτο κολπάκι

Είτε είναι το πρώτο σου ραντεβού είτε το εκατοστό, υπάρχουν πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν μια αξέχαστη συνάντηση με τον αγαπημένο σου. Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω tips και μη χάνεις καιρό, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας.


1. Να αναφέρεις όμορφες ιστορίες από τον πρότερο βίο σου
Είναι ωραίο και οι δύο να χρωματίζετε τις στιγμές που περνάτε μαζί, διηγούμενος ο καθένας όμορφες ιστορίες από το παρελθόν του. Πρόκειται για ένα ωραίο μοίρασμα εμπειριών του καθενός χωρίς ωστόσο να είναι αναγκαίο να εστιαστεί το θέμα αποκλειστικά σε σένα ή σε εκείνον. Με αυτό τον τρόπο αποκτά νέο ενδιαφέρον το κάθε ραντεβού.

2. Μάθε να είσαι ευγενική
Εάν πάτε κάπου έξω για φαγητό, προσπάθησε να είσαι ευγενική με το προσωπικό που σας σερβίρει. Αντίστοιχα, αν πάτε σινεμά προσπάθησε να είσαι ευγενική με τον κόσμο γύρω σου. Αλλά πέραν όλων των άλλων, το πιο σημαντικό είναι να συμπεριφέρεσαι ισότιμα στο φίλο σου και με ευγένεια. Είναι κάτι που αδιαμφισβήτητα θα σου γυρίσει αργά ή γρήγορα πίσω. Διαβάστε παρακάτω…

3. Γέλα με την καρδιά σου
Ακόμη και οι πιο ρομαντικές βραδιές σας καλό είναι να συνοδεύονται από στιγμές γέλιου. Με λίγα λόγια μην αρκεστείς όλο το βράδυ στο να ανταλλάσσετε κομπλιμέντα και ο ένας να ψιθυρίζει στον άλλον μόνο λόγια ερωτικά. Στο χέρι σου είναι να δώσεις μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη πλευρά στο ραντεβού σας, λέγοντας έξυπνα αστεία στα οποία να τον κάνεις να γελάσει κι εκείνος με την καρδιά του.

4. Απόφυγε τις συγκρίσεις
Όπως γνωρίζεις είναι λάθος να συγκρίνουμε τις τωρινές σχέσεις με τις προηγούμενες. Ο κάθε άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας είναι διαφορετικός κι είναι άδικο για το σύντροφό σου να μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης που μόνο αρνητική χροιά μπορεί να προσδώσει στο είδος της σχέσης που έχεις δημιουργήσει μαζί του.

5. Να προτιμάς να λες την αλήθεια
Είναι γεγονός πως μερικές φορές ένα μικρό ψεματάκι μπορεί να τονώσει μια σχέση. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί σε κάθε περίπτωση μια σχέση για να έχει διάρκεια και σωστές βάσεις, οφείλει να διακατέχεται από ειλικρινή διάθεση από την πλευρά και των δύο συντρόφων.

6. Ανακάλυψε την οικονομική του κατάσταση
Γνωρίζοντας αυτό το σημαντικό παράγοντα, αποφεύγεις να μπαίνεις στη διαδικασία να περιμένεις μονίμως ο φίλος σου να πληρώνει κάθε γεύμα. Ωστόσο κάθε άνδρας είναι διαφορετικός και συνοδεύεται από διαφορετικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις, γι’ αυτό το καλύτερο από όλα είναι να συζητήσεις το συγκεκριμένο ευαίσθητο θέμα μαζί του ώστε να βρεθεί μια λύση όταν βγαίνετε έξω και να αποφεύγονται οι στιγμές αμηχανίας για το ποιος θα πληρώσει.

7. Γίνε πιο εκδηλωτική
Εάν ο άνδρας που έχεις δίπλα σου, είναι αυτός που επιθυμούσες να έχεις στο πλευρό σου για μια ζωή, φρόντισε κιόλας να του το δείχνεις. Δε χρειάζεται να γίνεσαι υπερβολική, αλλά μη φτάνεις και στο άλλο άκρο. Για παράδειγμα, πες του μια φορά το πόσο ωραίος δείχνει, ή φίλησέ τον με πάθος όταν κανείς δεν σας κοιτά. Οι μικρές αυτές κινήσεις θα δεις που σταδιακά τονώνουν μια σχέση.

youweekly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα