Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω πώς είναι η σχέση σου

Από παλιά, οι ψυχολόγοι και οι σύμβουλοι σχέσεων θεωρούσαν τον τρόπο που κοιμόμαστε μαζί με τον/την σύντροφό μας δείχνει πολλά πράγματα για τη σχέση μας.

Ωστόσο, μια εταιρεία στρωμάτων αποφάσισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παρά πέρα και να πραγματοποιήσει μια έρευνα σχετικά με τις σχέσεις των ζευγαριών και τη στάση που έχουν στο κρεβάτι όταν κοιμούνται μαζί.

Η έρευνα κατέληξε σε πέντε βασικές στάσεις ύπνου και ανέλυσε τι σηματοδοτεί η καθεμιά για τη σχέση.

1. Κουτάλια: είναι η κλασική στάση των ζευγαριών στον ύπνο, όπου το «μεγάλο κουτάλι» καλύπτει το «μικρό» με την αγκαλιά του και σημαίνει ότι η σχέση είναι προστατευτική.
Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω πώς είναι η σχέση σου - Media
2. Χωρισμένα κουτάλια: όπως η προηγούμενη στάση, αλλά με τα δύο «κουτάλια» να έχουν κάποια απόσταση και δείχνει ότι η σχέση έχει προχωρήσει.

3. Απέναντι πλευρές: είναι η στάση όπου κάθε μέλος του ζευγαριού διαλέγει μια πλευρά του κρεβατιού και δείχνει ασφάλεια στη σχέση και ανεξαρτησία μέσα της.

4. Κυνήγι: το ένα μέλος του ζευγαριού κυνηγά το άλλο όλη νύχτα, προσπαθώντας να βρεθεί κοντά του και, σύμφωνα με την έρευνα, η στάση αυτή δείχνει ότι το «κυνηγημένο» μέλος επιδιώκει να τραβήξει το ενδιαφέρον του άλλου.

5. Στήθος-μαξιλάρι: όταν το ένα μέλος του ζευγαριού κοιμάται στο στήθος του άλλου, τότε η σχέση είναι φρέσκια και παθιασμένη.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα