Το One Night Stand φεύγει, το Half Night Stand έρχεται

Τέρμα το One Night Stand με τη μορφή που ξέραμε. Μια νέα τάση στο σεξ μίας βραδιάς έχει κάνει την εμφάνισή της και φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Το… στόρι είναι λίγο πολύ ίδιο: γνωρίζεις κάποιον, σου αρέσει και του αρέσεις και καταλήγετε στο κρεβάτι, χωρίς δεσμεύσεις την επόμενη μέρα. Η μόνη διαφορά είναι πως αντί να ξυπνάς το επόμενο πρωί και είτε να λες μία αμήχανη καλημέρα είτε να περιμένεις πότε εκείνος θα φύγει, φεύγεις απευθείας μετά το τέλος της πράξης και δεν περνάς το βράδυ εκεί.

«Αφού, λοιπόν, δεν θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ με το συγκεκριμένο άτομο, ποιος ο λόγος να περάσεις το βράδυ εκεί με έναν άγνωστο;» λέει η σεξολόγος Celeste Hirschman στην Huffington Post και συνεχίζει: «Είναι καλύτερο να πας σπίτι σου, να κοιμηθείς στο δικό σου αναπαυτικό κρεβάτι, να ξυπνήσεις μόνη σου και να ξεκινήσεις μία νέα όμορφη μέρα».
Το One Night Stand φεύγει, το Half Night Stand έρχεται
Η Tammy Nelson, ψυχολόγος και συγγραφέας του «The New Monogamy» λέει στη HuffPost: «Οι γυναίκες επιλέγουν να πάνε στο κρεβάτι με κάποιον ή επιλέγουν να φύγουν μετά το σεξ και να πάνε στο σπίτι τους. Και αν επιλέξουν να μείνουν, κάνουν αυτή την επιλογή. Είναι πραγματικά μια νέα εποχή για την σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών».

«Το σεξ είναι απλά μία δραστηριότητα, ενώ η αγάπη είναι κάτι πιο βαθύ. Είναι, λοιπόν, πιο εύκολο για σένα να φύγεις, από την στιγμή που η αγάπη δεν είναι μέρος της εμπειρίας σου με αυτόν τον άνθρωπο. Ωστόσο, μερικές φορές τα συναισθήματα μπορεί να μπερδευτούν, αν αποφασίσεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις δίπλα του. Για τον λόγο αυτό, προτίμησε να κάνεις Half  Night Stand, δηλαδή να κοιμηθείς στο τέλος μόνη σου, αν θωρείς πως αυτό που θέλεις μόνο είναι το σεξ» αναφέρει η ψυχολόγος και συγγραφέας Seth Meyers.
newsbeast

Πόσες φορές το μήνα κάνουν σeξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Bίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα