Φωτογράφος γάμων αποκαλύπτει τα σημάδια που δείχνουν χωρισμό

Μια φωτογράφος, η οποία έχει αναλάβει πάνω από 100 γάμους στην καριέρα της, αποφάσισε να
αποκαλύψει στην «Independent» τις πιο συνηθισμένες ενδείξεις, που δείχνουν πως η σχέση των νεόνυμφων δεν είναι όσο ονειρική φαίνεται.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Ένα δείγμα είναι όταν το ζευγάρι κόβει την τούρτα. Αν η νύφη ή ο γαμπρός πει πως δεν θέλει να λερωθεί από την τούρτα και το άλλο τους μισό τους λερώσει στο πρόσωπο επίτηδες. Ξέρω πως είναι αστείο εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι μεγάλη ένδειξη για το σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι».

Ένας ακόμα κακός οιωνός είναι το να τσακώνονται για μικροπράγματα τη μέρα του γάμου τους. Σύμφωνα με τη φωτογράφο: «Ξέρω πως οι γάμοι προκαλούν άγχος, αλλά θα πρέπει να μπορείς να προσπερνάς εύκολα τα μικρά πράγματα. Τα περισσότερα από τα δύσκολα ζευγάρια που έχω αναλάβει κρατάνε κακίες ο ένας στον άλλον για όλη τη βραδιά. Καταλήγω να τους λέω εγώ πως “Ξέρω πως είστε θυμωμένοι τώρα, αλλά για χάρη των αναμνήσεων, προσποιηθείτε πως συμπαθείτε ο ένας τον άλλον”».

Το τρίτο δείγμα που αποκάλυψε στην «Independent» είναι αν ο ένας από τους δύο θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του γάμου. Όπως τόνισε η φωτογράφος: «Είναι και αυτό ένα δείγμα. Αν κάποιος από τους δυο δεν αφήνει κανέναν να τον/την βοηθήσει, τότε αποκαλύπτεται η φύση της σχέσης με το έτερον του ήμισυ».

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα