Το πιο αηδιαστικό εστιατόριο του κόσμου – Δείτε πώς τρώνε οι πελάτες

Το πιο αηδιαστικό εστιατόριο του κόσμου – Δείτε πώς τρώνε οι πελάτες

Ένα εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν έχει καταφέρει να κάνει «χρυσές δουλειές». Το concept του όμως προκαλεί εντύπωση καθώς παραπέμπει στην τουαλέτα και η διακόσμηση του ή τα φαγητά του θυμίζουν την...ανθρώπινη ανάγκη.

Οι ιδιοκτήτες του Modern Toilet Restaurant στην Ταϊπέι, δημιούργησαν ένα εστιατόριο όπου τα πάντα μέσα, από τα καθίσματα, μέχρι το φαγητό έχουν εμπνευστεί από το «μέρος». Έτσι, με το που μπαίνει κάποιος στο μαγαζί αντικρίζει μια σειρά από λεκάνες στις οποίες μπορεί να καθίσει και να δειπνήσει, καθώς και πολλά διακοσμητικά στους τοίχους και στον χώρο, τα οποία παραπέμπουν σε περιττώματα. 
Αντί να προκαλεί αίσθημα αηδίας πάντως, το εστιατόριο έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον πλανήτη να το επισκεφτούν. Η επιτυχία του είναι τέτοια που από το 2004 όταν και άνοιξε το πρώτο στην πρωτεύουσα, στη συνέχεια άνοιξαν άλλα δύο στην Ταϊβάν.
 
Τα πιάτα του Modern Toilet Restaurant είναι επίσης εμπνευσμένα από την τουαλέτα, σερβίρονται μέσα σε μίνι λεκάνες, ενώ τα ποτά έρχονται μέσα σε ουροσυλλέκτες...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα