Κακόγουστη φάρσα στα Ιωάννινα με χαρτιά επιστράτευσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Κακόγουστη φάρσα στα Ιωάννινα με χαρτιά επιστράτευσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Την αναστάτωση σκόρπισε σε ολόκληρο το κέντρο των Ιωαννίνων ένα έντυπο που καλούσε όλους τους άνδρες από 18 έως 45 να παρουσιαστούν στο κοντινότερο στρατόπεδο ενόψει επιστράτευσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.  Το έντυπο βρέθηκε κολλημένο το πρωί κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες από το epiruspost.gr.

Ως αποστολέας φέρεται η Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αποδέκτες όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο.

Η ανάγνωση μέχρι αυτού του σημείου προκαλεί αναστάτωση. Η συνέχεια όμως βάζει σε υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα καθώς αναφέρεται ότι θα πρέπει να έχουν έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ενώ όσοι υπηρέτησαν στο ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων!

Τι αναφερόταν στο έντυπο επιστράτευσης που διανεμήθηκε στα Ιωάννινα
Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…. Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμού μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων.

Το ίδιο το περιεχόμενο δείχνει ότι πρόκειται για φάρσα και μάλιστα κακόγουστη υπό τις παρούσες συνθήκες που ήδη αναστάτωσε πολίτες. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία η οποία διεξάγει την δική της έρευνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα