ΤΖΟΚΕΡ: Κέρδισε 2,3 εκατ. ευρώ παίζοντας τα ίδια νούμερα

ΤΖΟΚΕΡ: Κέρδισε 2,3 εκατ. ευρώ παίζοντας τα ίδια νούμερα

Ξύπνησε εκατομμυριούχος δίνοντας το ποσό των 10 ευρώ για ένα δελτίο ο υπερτυχερός από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ 2.264.017 ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Πετρόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης και σήμερα ξύπνησε εκατομμυριούχος. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο περιείχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού με κάθε μια να κερδίζει 4.217,64 ευρώ.

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Ο μεγάλης νικητής επικοινώνησε μαζί μου σήμερα το πρωί και μου μετέφερε τα ευχάριστα νέα. Υπήρξε ένα πανηγυρικό κλίμα! Πρόκειται για έναν σταθερό πελάτη μας που έπαιζε συστηματικά τα ίδια νούμερα στο ΤΖΟΚΕΡ. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και υγεία πάνω από όλα, τονίζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου 8,  κ. Νίκος Πετρόπουλος.

Τα στάνταρ νούμερα και όλα τα ΤΖΟΚΕΡ

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο κος Πετρόπουλος εξηγεί: Ο μεγάλος νικητής επισκέπτεται το κατάστημα μας πολλά χρόνια και παίζει συνήθως ΤΖΟΚΕΡ μαζί με ΠΡΟΤΟ. Το τυχερό δελτίο είχε 20 στήλες και κόστισε 10 ευρώ. Όπως πάντα, είχε συμπληρώσει τα νούμερα 2, 4, 7, 26 και 38, μαζί με όλους τους αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ. Μάλιστα, είχε και 19 επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, ανεβάζοντας το συνολικό κέρδος στα 2.344.152,48 ευρώ.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο μετρά περισσότερα από 30 χρόνια ζωής: Λειτουργούμε περισσότερα από 30 χρόνια, αφού το κατάστημα έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Στο παρελθόν είχαμε διάφορες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και ένας νικητής στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ που είχε κερδίσει 250.000 ευρώ πριν από 6 χρόνια. Εδώ και τρεις δεκαετίες προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο που επισκέπτεται το κατάστημά μας και χαίρομαι πάρα πολύ που φέραμε τύχη στον μεγάλο νικητή των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ, σημειώνει ο κ. Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα