Eθισμένη στις πλαστικές προσπαθεί να χωρέσει τα εμφυτεύματα 10 κιλών στα ρούχα της

Eθισμένη στις πλαστικές προσπαθεί να χωρέσει τα εμφυτεύματα 10 κιλών στα ρούχα της

Μια εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις σταρ των social media παραλίγο να πασχίζει πλέον να χωρέσει μέσα στα ρούχα της.
Η Mary Magdalene, η οποία έγινε διάσημη μετά την επέμβαση που έκανε για να αποκτήσει τον ,πιο παχύ κόλπο στον κόσμο, αντιμετωπίζει μια δυσλειτουργία στην γκαρνταρόμπα της καθώς πλέον το στήθος της είναι τεραστίων διαστάσεων.

 Η 25χρονη με δυσκολία συγκράτησε το ντεκολτέ της, το οποίο ζυγίζει συνολικά 10 κιλά, μέσα σε ένα λιτό τιρκουάζ μίνι φόρεμα. Λίγες ώρες νωρίτερα, η πρώην στρίπερ ήταν στο Instagram και θαύμαζε την ομορφιά της.

Η Mary Magdalene αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα εμφυτεύματα στα οπίσθιά της και το στήθος της είναι πλέον τόσο τεράστια που με δυσκολία χωράει στα ρούχα της. Συν τοις άλλοις, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί πλέον να κλείσει το στόμα της μετά από το λίφτινγκ χειλιών και μια ακραία ανόρθωση που πραγματοποίησε. «Έκανα λίφτινγκ στα χείλη, ώστε το στόμα μου να είναι πάντα ανοιχτό», εξήγησε στους 100.000 followers της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα.

 Η Instagrammer έχει ξοδέψει πάνω από 300.000 δολάρια στις επεμβάσεις
Το αμερικανικό μοντέλο ρωτήθηκε στη συνέχεια για τον εκλιπόντα τραγουδιστή Πιτ Μπερνς, ο οποίος ως γνωστόν είχε πειράξει τα χείλη του τόσο άσχημα από έναν πλαστικό χειρουργό που παραλίγο να ακρωτηριαστούν.

«Το θέμα με τον ακρωτηριασμό των χειλιών;» είπε η Mary. «Λοιπόν, είναι λυπηρό, αλλά για μένα, πηγαίνω στο χειρουργείο γνωρίζοντας, “Εντάξει, μπορεί να πεθάνω. Μπορεί να χάσω ένα μέλος. Αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο”».

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα