Διαρρήκτης με ευαισθησίες: Έφαγε, ήπιε και πλήρωσε και τα σπασμένα

Διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι στο Νιου Μέξικο και αφού απόλαυσε δείπνο με γαρίδες που το συνόδευσε με την μπίρα του, πήρε και ένα ζεστό μπάνιο. Όταν έφυγε απολογήθηκε για τις ζημιές και άφησε 200 δολάρια, ώστε οι ιδιοκτήτες να επιδιορθώσουν το σπασμένο τζάμι από το οποίο είχε εισβάλει στο σπίτι. Μάλιστα, είπε στον ιδιοκτήτη ότι απλώς χρειαζόταν ένα ζεστό μέρος για να κοιμηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

 Σύμφωνα με τη Santa Fe New Mexican, αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση αργά το απόγευμα της Κυριακής και έφθασαν σε ένα σπίτι στην περιοχή της Βερέντα Σερένα, όπου ο ιδιοκτήτης τους είπε ότι μόλις μπήκε σπίτι του βρήκε έναν άνδρα κοντά στα 30 να πίνει μπίρα και να τρώει γαρίδες, ενώ ήταν οπλισμένος με ημιαυτόματο τουφέκι. Ο καταγγέλλων είπε ότι ο δράστης, που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως ο 34χρονος Teral Christesson, απολογήθηκε και είπε ότι χρειαζόταν ένα ζεστό μέρος για να κοιμηθεί. Μετά άφησε 200 δολάρια σε μια καρέκλα, άρπαξε το σακίδιο και το τουφέκι του και έφυγε, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ο Christesson φέρεται να έσπασε ένα τζάμι για να εισβάλει στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης εκτιμά ότι η επιδιόρθωσή του θα κοστίσει γύρω στα 200 δολάρια, σύμφωνα με τη The New Mexican. Όπως τόνισε ο άνδρας, ο δράστης έμοιαζε ντροπιασμένος ενώ απολογήθηκε για την κατάσταση. Όταν τον ρώτησε γιατί ήταν στο σπίτι του, ο Christesson απάντησε πως “η οικογένειά του σκοτώθηκε στο ανατολικό Τέξας και εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει από κάποιον”. Του είπε ότι το αυτοκίνητό του είχε χαλάσει γύρω στα 100 μίλια έξω από τη Σάντα Φε. Ο διαρρήκτης συνελήφθη την επόμενη ημέρα όταν προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητο μίας γυναίκας με την απειλή του όπλου του έξω από ένα εστιατόριο στη Σάντα Φε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, περίμενε για την παραγγελία της στη σειρά του drive-thru όταν ο Christesson -όπως ισχυρίζεται- προσέγγισε την πόρτα του οδηγού και της ζήτησε να βγει από το όχημα γιατί θα το έπαιρνε εκείνος. Εκείνη άρχισε να πατά την κόρνα και ο άνδρας διέφυγε. Συνελήφθη όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί να περπατά στον δρόμο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Christesson είπε στην αστυνομία ότι βρέθηκε σε καταιγίδα την Κυριακή και διέρρηξε το σπίτι για να μην ξεπαγιάσει. Είπε ότι αισθάνεται άσχημα για το γεγονός ότι έσπασε το παράθυρο, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για την απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου έξω από το εστιατόριο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάρρηξη, κλοπή και εγκληματική φθορά περιουσίας σχετικά με τη διάρρηξη της Κυριακής και επιπλέον κατηγορία για την απόπειρα ληστείας αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα