Πήρε ένα «δώρο» από την γυναίκα του 50 χρόνια μετά τον θάνατο της

Πήρε ένα «δώρο» από την γυναίκα του 50 χρόνια μετά τον θάνατο της

Η ιστορία έλαβε χώρα το 2016 όταν ένας χήρος έλαβε ένα απρόσμενο δώρο από την γυναίκα του που είχε πεθάνει 50 χρόνια πριν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1966.

Η γυναίκα του είχε κρύψει πριν από τον θάνατο της σε ένα μέρος του σπιτιού μια "κάψουλα χρόνου" όπως συνηθίζεται να λέγετε στην Αμερική. Δηλαδή ένα κουτί με φωτογραφίες, αναμνηστικά και ιδιόχειρα γράμματα για να τα βρει κάποιος συγγενής στο μέλλον.

Την ανακάλυψη έκανε ο εργολάβος John Murray, μαζί με το συνεργείο του όταν ανακαίνιζε το σπίτι όπου βρήκε το κουτί στο πάτωμα ανάμεσα σε στρώματα μόνωσης. Μέσα στο κουτί υπήρχε μια οικογενειακή φωτογραφία και μια ανοικτή επιστολή στους μελλοντικούς αναγνώστες που ζούσαν σε διαφορετική εποχή. Η επιστολή γράφτηκε από την 33χρονη Betty Klug, και περιγράφει τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της δεκαετίας του 1960.

Ο Bruce Klug, ο σύζυγος της Betty, που τώρα είναι 81 ετών δεν γνώριζε ότι η σύζυγός του έθαψε την κάψουλα του χρόνου - και ότι η επιστολή που περιέλαβε σε αυτήν γράφτηκε τα γενέθλιά του. Το χαρακτήρισε ένα μοναδικό δώρο που τον συγκίνησε αλλά ταυτόχρονα έφερε στο μυαλό και γλυκές αναμνήσεις.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα