Την ώρα που την κήδευαν εκείνος την παντρευόταν για να δείξει πόσο πολύ την αγαπούσε

Την ώρα που την κήδευαν εκείνος την παντρευόταν για να δείξει πόσο πολύ την αγαπούσε

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Ο 31 ετών Χου Σινάν αποφάσισε τη μέρα της κηδείας της αρραβωνιαστικιάς του, να την παντρευτεί μέσα στο ναό για να δείξει σε όλους πόσο πολύ την αγαπούσε. Ο Χού είχε σχέση 12 χρόνια με την Γιανγκ Λιου, την οποία και είχε αρραβωνιαστεί.

Πριν από 6 χρόνια η Γιανγκ διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Έδωσε τη μάχη της αλλά δεν βγήκε νικήτρια. Ο Χου δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό της. Και για αυτό αποφάσισε την ημέρα της κηδείας της να την παντρευτεί σε μια παράλληλη τελετή.

Στην τελετή αυτή ο Χου διάβασε τους γαμήλιους όρκους που είχε ετοιμάσει και έριξε 169 ροζ τριαντάφυλλα επάνω στο νυφικό της Γιανγκ. «Μην ανησυχείς. Δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Η υπόλοιπη ζωή μου δίχως εσένα θα είναι μέσα στον πόνο» είπε στη νεκρή σύντροφο του. 

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από χρόνια μέσα από το διαδίκτυο και έκτοτε ήταν συνέχεια μαζί. Όταν πριν από 5,5 χρόνια η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό ο Χου της συμπαραστάθηκε. Ήταν εκεί στα χειρουργεία και τις χημειοθεραπείες. Μόλις η Γιανγκ έγινε καλά το ζευγάρι νοίκιασε ένα σπίτι για να μένουν μαζί. Μέχρι πέρσι οπότε και ο καρκίνος επανεμφανίσθηκε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα