Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να αφήνετε ένα κουταλάκι με ζάχαρη στο μπαλκόνι όταν έχει ζέστη

Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να αφήνετε ένα κουταλάκι με ζάχαρη στο μπαλκόνι όταν έχει ζέστη

Δυστυχώς όμως για σένα, δεν αναφερόμαστε σε αυτά όταν την καταναλώνεις!

Ίσως μάλιστα αντί για μέσα στον καφέ σου, θα πρέπει να βάζεις ένα κουταλάκι γεμάτο ζάχαρη στον κήπο, στην αυλή ή στο μπαλκόνι σου όταν έχει ζέστη (καλή ώρα)!

Και ο λόγος μπορεί να… διαβάζεται απίστευτος, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Μέχρι σήμερα το γεγονός ότι η ζάχαρη προσέλκυε κάθε λογής έντομα ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα για το οποίο ήσουν ικανός να την κατηγορήσεις (αν δεν ήσουν της υγιεινής διατροφής).

Μήπως ωστόσο θα πρέπει να της δώσεις άφεση… αμαρτιών;

Γιατί υπάρχει ένα πλάσμα που θα σε «ευχαριστήσει» αν του αφήσεις λίγο ζάχαρη στο μπαλκόνι σου, όπως εσύ θα πρέπει να το ευχαριστείς γιατί είναι υπεύθυνο για τη διατροφή του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Ο λόγος για τη μέλισσα, η οποία έχει βάλει το… χέρι της στο 1/3 του φαγητού που τρώμε, καθιστώντας τον... ευατό της εξαιρετικά απαραίτητο για την επιβίωσή μας.

Οι μέλισσες, ιδιαίτερα όταν έχει ζέστη, μπορούν να κουραστούν και να μην έχουν την απαραίτητη ενέργεια για να επιστρέψουν στην κυψέλη, με αποτέλεσμα να… ξεμείνουν κάπου κουρασμένες, δείχνοντας ακόμα και νεκρές.

«Εάν λοιπόν εντοπίσετε μια εξαντλημένη μέλισσα στο σπίτι σας, ένα απλό διάλυμα ζάχαρης και νερού θα βοηθήσει στο να αναζωογονηθεί», υποστηρίζουν οι ειδικοί και συνιστούν:«Απλά αναμίξτε δύο κουταλιές της σούπας λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης με μια κουταλιά της σούπας νερό και τοποθετήστε το σε ένα κουτάλι για να είναι προσβάσιμο στη μέλισσα».

Το μείγμα νερού και ζάχαρης θα δώσει στην κουρασμένη μέλισσα την αναγκαία ενέργεια για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της!

Πηγή: funtime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα