Κι όμως, τόσο καιρό παίζαμε UNO με λάθος κανόνα

Κι όμως, τόσο καιρό παίζαμε UNO με λάθος κανόνα

Η UNO, η εταιρεία πίσω από το διάσημο παιχνίδι που μας έχει συντροφεύσει σε πολλές περιστάσεις, επιβεβαίωσε επίσημα ότι τόσο καιρό παίζαμε το παιχνίδι λάθος, παραβιάζοντας έναν βασικό κανόνα του.

Η κάρτα με το σύμβολο +4 (που σε υποχρεώνει να τραβήξεις τέσσερις κάρτες) δεν μπορεί να ακολουθηθεί από την κάρτα με το σύμβολο +2 από τον αμέσως επόμενο παίκτη.

Η εταιρεία έκανε μια δημοσίευση στο Twitter εχθές επιβεβαιώνοντας ότι η κίνηση αυτή στην πραγματικότητα αντιβαίνει στους κανόνες του παιχνιδιού. Προφανώς, εάν ένας παίκτης ρίξει μια κάρτα με το σύμβολο +4, ο επόμενος παίκτης πρέπει απλά να τραβήξει τέσσερα φύλλα και να παραλείψει τη σειρά του. Δεν επιτρέπεται να πετάξει κάρτα με το σύμβολο +2 και να υποχρεώσει τον επόμενο παίκτη να τραβήξει συνολικά 6 κάρτες.

Φυσικά, όποιος έχει παίξει UNO με τους φίλους και την οικογένειά του γνωρίζει ότι πρόκειται για μια κοινώς χρησιμοποιούμενη στρατηγική, γι ‘αυτό και η κοινοποίηση του εν λόγω κανονισμού από το επίσημο προφίλ της εταιρείας δεν ενθουσίασε καθόλου το κοινό.

 

Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα