Πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και οι γιατροί έμειναν άναυδοι

Μια γυναίκα από τη Βρετανία που ζει μόνιμα στην Τενερίφη είχε έντονους πόνους στην κοιλιά και επισκέφθηκε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι γιατροί που την εξέτασαν έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν πως μέσα στον κόλπο της υπήρχε μια νεκρή χερσαία χελώνα, την οποία και αφαίρεσαν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, οι γιατροί ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες καθώς υπάρχουν υποψίες πως η γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Η ίδια, ωστόσο, ενημέρωσε τις αρχές πως δεν επιθυμεί να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

«Το περιστατικό συνέβη και τα δημοσιεύματα είναι αληθή. Η γυναίκα δεν γνωρίζει πώς η χελώνα κατέληξε στο σημείο που βρέθηκε, ούτε και εμείς», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην ημερήσια ισπανική εφημερίδα ABC.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Periodico, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα μετά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει παρέα με συμπατριώτες της δύο ημέρες νωρίτερα.

«Μια γυναίκα με καταγωγή από τη Βρετανία επισκέφθηκε τα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο EL Mojon στην Αρόνα της Τενερίφης, το Σάββατο, γιατί πονούσε στην κοιλιά. Οι γιατροί που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα την εξέτασαν και είδαν πως η δυσφορία που αισθανόταν οφειλόταν στο γεγονός πως η γυναίκα, η οποία κατοικεί στο νησί, είχε μια νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο της η οποία της προκάλεσε σοβαρή μόλυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ABC.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα