Το ροζ σπίτι που κρύβει μια απίστευτη ιστορία ερωτικής εκδίκησης

Το ροζ σπίτι που κρύβει μια απίστευτη ιστορία ερωτικής εκδίκησης

Το Pink House του Plum Island είναι ένα θρυλικό σπίτι που κρύβει μια ιστορία αποτυχημένης αγάπης αλλά κυρίως μεγάλης εκδίκησης, αυτό που λέμε μεγάλο γινάτι! Θα μάθετε γιατί παρακάτω...

Κανείς δεν μπορεί να μην το προσέξει ταξιδεύοντας από το Newburyport του Newbury για το Plum Island. Σχεδόν όλοι στην περιοχή το αναγνωρίζουν και έχουν να πουν κάτι για αυτό. Ένα σπίτι ακατοίκητο, ένα σπίτι άτυχο!

Βρίσκεται στις άγονες ελώδεις εκτάσεις μιας περιοχής που φαίνεται ειδυλλιακή αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Το ροζ σπίτι αυτό, από μακριά φαντάζει πανέμορφο, αλλά από κοντά καταλαβαίνεις πως είναι εγκαταλελειμμένο και χαλασμένο!

Για την ιστορία λοιπόν, αυτό το σπίτι ήταν μέρος μιας συμφωνίας ενός διαζυγίου πίσω, στη δεκαετία του 1920. Ένας αποτυχημένος γάμος και ένας θυμωμένος σύζυγος δημιούργησαν αυτό το οίκημα για να ΜΗΝ ζήσει ποτέ εκεί η σύζυγος.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ένα ζευγάρι το 1920 αποφάσισε να χωρίσει, η σύζυγος συμφώνησε να υπογράψει μόνο αν ο σύζυγος της έχτιζε ακριβές αντίγραφο του σπιτιού στο οποίο έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι. Όμως, ο σύζυγος ήταν πονηρός (και δικηγόρος) και βρήκε πως, αυτή η συμφωνία είχε ένα μικρό παραθυράκι για εκείνον... Η σύζυγός του δεν διευκρίνισε πού πρέπει να χτιστεί το σπίτι και έτσι εκείνος το εκμεταλλεύτηκε. Της έχτισε ένα σπίτι στο χειρότερο σημείο που μπορούσε να σκεφτεί, στον άγωνο βάλτο στο δρόμο για το Plum Island χωρίς τρεχούμενο νερό. Έτσι η γυναίκα δεν μπόρεσε να μείνει ποτέ εκεί, κι εκείνος από ένα γινάτι έδωσε τόσα χρήματα μόνο και μόνο για να την κάνει να υποφέρει.

Σήμερα το ροζ σπίτι ανήκει στο Εθνικό Καταφύγιο άγριας ζωής του ποταμού Parker.

 

E-Daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα