Νεκρή γυναίκα γέννησε άψυχο μωρό δέκα ημέρες μετά το θάνατό της

Το άψυχο κορμάκι ενός μωρού «αποβλήθηκε» από τη σορό της νεκρής μητέρας του 10 ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της.

H 33χρονη Nomveliso Nomasonto Mdoyi, από ένα χωριό της Νότιας Αφρικής, εμφάνισε δύσπνοια πριν από περίπου δύο εβδομάδες ενώ έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι της.

Λίγες μέρες αργότερα η έγκυος γυναίκα πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια αφήνοντας πίσω της πέντε ορφανά.

Η σορός της άτυχης γυναίκας δόθηκε σε ένα γραφείο κηδειών, προκειμένου να προετοιμάσουν την κηδεία της, η οποία καθυστέρησε αρκετά μέχρι να φτάσουν όλοι οι συγγενείς από μακρινά χωριά.

Τέλος στην ατυχία! Ετοιμάσου για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις της μοίρας. 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ζωή τους χάρη σε αυτό. Μάθε περισσότερα!

Ωστόσο, τη μέρα πριν από την κηδεία, 10 ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της, το προσωπικό του γραφείου κηδειών βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Το σώμα ενός νεκρού μωρού είχε βγει από το σώμα της γυναίκας και κειτόταν ανάμεσα στα πόδια της.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

«Στα 20 χρόνια που είμαι στον χώρο δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε ο διευθυντής του γραφείου κηδειών σε τοπική εφημερίδα.

Η χαλάρωση των μυών μετά τον θάνατο αλλά και η συγκέντρωση βακτηριδίων και αερίων μέσα στο σώμα της νεκρής μητέρας, μπορούν να προκαλέσουν την «αποβολή» του επίσης νεκρού εμβρύου, εξηγούν οι ειδικοί στην εφημερίδα.

Ωστόσο αυτή η επιστημονική εξήγηση δεν παρηγορεί ιδιαίτερα τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που είναι σοκαρισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Παράξενα

-
Σχολιάστε το άρθρο: