Πήγαν απρόσκλητοι σε γάμο και έκαναν το πιο παράξενο δώρο

Το να πηγαίνεις ακάλεστος σε έναν γάμο που τουλάχιστον γνωρίζεις το ζευγάρι πάει καλά. Μπορεί να ξεχάστηκαν, ή μπορεί να θες να τους εκδικηθείς που δεν σε κάλεσαν ενώ ήταν γείτονές από τα 7. Ή θες απλά να τους ευχηθείς και να φύγεις. Όμως να πας ακάλεστος σε γάμο και μάλιστα σε γάμο ζευγαριού που δεν έχεις ξαναματαδεί, τότε θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι ακριβώς κάνεις.

Ένα ζευγάρι λοιπόν, με περιττό θράσος και μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό του, εμφανίστηκε σε έναν γάμο χωρίς να ξέρει κανέναν. Έφαγε, ήπιε, τσάμπα και άφησε ένα πολύ παράξενο δώρο στους νεόνυμφους. Το δώρο ήταν μια κάρτα, ένα δολάριο και μια φωτογραφία του ζευγαριού!

Μετά το πρώτο σοκ, οι νεόνυμφοι μάλλον το πήραν στην πλάκα. Η νύφη μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μας στην ιδιαίτερη για εμάς ημέρα... ειδικά αυτούς τους 2! Πρέπει να τους γνωρίσω και να τους κεράσω ένα ποτό! Επαγγελματική δουλειά! Μας χαρίσατε το καλύτερο γαμήλιο δώρο που μπορούσε κανείς να ζητήσει».

Παρεμπιπτόντως, οι ευχές πάνω στην κάρτα έγραφαν: «1. Συγχαρητήρια, 2. Συγνώμη που ήρθαμε απρόσκλητοι στον γάμο σας, 3. Καλή τύχη». Όλοι οι καλεσμένοι που είδαν την ανάρτηση έπαθαν ένα μικρό σοκ, αφού έκαναν πολύ καλή παρέα με το ζευγάρι κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

 

E-Daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα