Το ζευγάρι που τρέφεται… από την ενέργεια του σύμπαντος!

Ένα ζευγάρι από την Αμερική ισχυρίζεται ότι ακολουθεί ένα διατροφολόγιο χωρίς τα περισσότερα τρόφιμα και ότι επιβιώνει με μερικά φρούτα και ζωμό λαχανικών μέσα στην εβδομάδα.

Ο 36χρονος Akahi Ricardo και η 34χρονη Camila Castello, που μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Καλιφόρνια και Εκουαδόρ δηλώνουν, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι έχουν ξεχάσει πώς είναι το αίσθημα της πείνας και πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μόνο από την «ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν και μέσα τους».

Η Camila που είναι μητέρα δύο παιδιών αναφέρει επίσης ότι έφαγε κανονική στερεά τροφή – πέρα από φρούτα και λαχανικά – μόνο πέντε φορές κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της πρώτης εγκυμοσύνης της. «Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ζήσουν χωρίς φαγητό, εφόσον είναι συνδεδεμένοι με την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα αλλά και με την αναπνοή», πρόσθεσε.

Όπως λένε οι ίδιοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλέον τρώνε μόνο περιστασιακά για κοινωνικούς λόγους ή όταν θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούρια γεύση. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι αισθάνεται πολύ πιο υγιές με αυτή την τακτική στη διατροφή και ότι ξοδεύουν τα χρήματα που θα ξόδευαν για φαγητό σε άλλα πράγματα, πιο ενδιαφέροντα, όπως τα ταξίδια.

«Ο καθένας μπορεί να ζήσει με αυτόν τον "αναπνευστικό" τρόπο ζωής» λέει το ζευγάρι εννοώντας πως οι αναπνοές και η ενέργεια του σύμπαντος είναι πολύ βασικά για την επιβίωση.

Και οι δύο τους ήταν χορτοφάγοι εδώ και πολλά χρόνια και μεταπήδησαν σε μια δίαιτα με μόνο ωμές τροφές. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να καταναλώνουν μόνο φρούτα. Μετά από λίγο καιρό και κατάλληλη προετοιμασία, όπως λένε, ο Akahi και η Camila ξεκίνησαν την «αναπνευστική διαδικασία των 21 ημερών». Σε αυτή τη διαδικασία, κατά τη διάρκεια των πρώτων επτά ημερών δεν καταναλώνεται τίποτα, εκτός από αέρα, τις επόμενες επτά ημέρες λίγο νερό και αραιωμένος χυμός, και τις τελευταίες επτά ημέρες αραιωμένος χυμός και νερό.

Πλέον το ζευγάρι τρώει τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα «το πολύ» αλλά αποκαλύπτουν ότι δεν αναγκάζουν και τα δύο παιδιά τους να κάνουν το ίδιο. «Ποτέ δεν θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε και τα αφήνουμε να τρώνε ό,τι θέλουν, είτε πρόκειται για χυμούς, λαχανικά, είτε για πίτσα ή παγωτά». Οι δυο τους μοιράζονται την ιστορία τους δηλώνοντας πόσο τους έχει βοηθήσει αυτός ο τρόπος ζωής.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα