Απίστευτο: Φώναξε σε μια τρύπα και βρήκε έναν...

Ο 51χρονος Τζέιμς Τόμσον θα πρέπει να στήσει άγαλμα στον 19χρονο Άιζακ Έρλινγκτον Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας 19χρονος στο Πλίμουθ όταν κατά τη διάρκεια βόλτας με τη φίλη του φώναξε σε μια τρύπα και από μέσα της άκουσε μια άλλη φωνή να του απαντά.

Η έκπληξη για τον Άιζακ Έρλνιγνκτον έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν αποδείχθηκε ότι ο άνδρας που του φώναξε μέσα από την τρύπα στην πραγματικότητα ήταν του 51χρονου Τζέιμς Τόμσον τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και ένα μήνα.

«Τρομοκρατήθηκα. Δεν περίμενα κάποια απάντηση αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος» δήλωσε ο 19χρονος.

Όπως εξήγησε φώναξε στην τρύπα από περιέργεια χωρίς να περιμένει απάντηση. Όταν κατέβηκε στην τρύπα μετά από λίγο άκουσε τη φωνή πιο δυνατή αλλά δεν μπόρεσε να εντοπίσει την πήγή της και γι' αυτό στη συνέχεια επέστρεψαν από εκεί από που είχαν ξεκινήσει.

Αν και η φίλη του αρχικά δεν τον πίστεψε ο 19χρονος επέμενε και μάλιστα επέστρεψε στο σημείο όπου βρισκόταν η τρύπα προκειμένου να καταγράψει τη φωνή που είχε ακούσει.

Όταν, λοιπόν, έδειξε το βίντεο σε ορισμένους εργάτες εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία που εντόπισε τον 51χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 51χρονος, που τελευταία φορά είχε θεαθεί σε βενζινάδικο στις 7 Μαρτίου, ήταν στα όρια του καθώς βρέθηκε αφυδατωμένος και εξαντλημένος.

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα