Δεν φαντάζεστε τι έπαθε αυτό το παράνομο ζευγάρι!

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά όταν ένα παράνομο ζευγάρι συνευρίσκεται  και προφανώς θα ήθελε αυτή η στιγμή να είναι ιδιωτική για έναν λόγο παραπάνω. Αλλά για αυτό το ζευγάρι στην Κένυα, πήγαν στραβά όλα.

Όπως γράφει η Daily Mail, το ζευγάρι ήταν στο ξενοδοχείο όταν, από κάποιο ανατομικό ζήτημα, δεν μπορούσαν πια να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο. Από τη μία η σχέση τους ήταν παράνομη, από την άλλη όμως η γυναίκα πονούσε πολύ, κι έτσι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Η «διαπόμπευση» άρχισε όταν οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο μπήκαν στο δωμάτιο για να τους βοηθήσουν και κορυφώθηκε όταν συνειδητοποίησαν πως ο μόνος τρόπος να φτάσουν στο νοσοκομείο ήταν να βγουν στην κατάσταση αυτή στον δρόμο.

Φυσικά τράβηξαν την προσοχή όλων των διερχόμενων. Κάποιος έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε τις αμήχανες- το λιγότερο- στιγμές με τον άνδρα και τη γυναίκα, κολλημένους τον έναν με τον άλλο, να μεταφέρονται με κάτι σαν φορείο μέσα στον δρόμο.

Η γυναίκα φαίνεται να καλύπτει το πρόσωπό της με ένα σεντόνι ενώ ο άνδρας κοιτάζει γύρω αγκαλιάζοντας τη σύντροφό του.

Μέσα ενημέρωσης της Κένυας εικάζουν πως ο απατημένος σύζυγος είχε χρησιμοποιήσει κάποιο «ειδικό φίλτρο», σχεδιασμένο συγκεκριμένα για άπιστες(!). Είναι μάλλον πιο πιθανό βέβαια η γυναίκα να εμφάνισε κάποιους σπασμούς στους μύες του "σημείου" που αφενός προκαλούν μεγάλο πόνο, αφετέρου «εγκλώβισαν» τον φίλο της.


Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα