Περιγράφει με λεπτομέρειες την προηγούμενη ζωή του στον πλανήτη Άρη

Ο Boriska λέγεται πως έχει πολύ ανώτερες γλωσσικές δεξιότητες και μοναδική μνήμη Η μητέρα του Boriska μίλησε στο Pravada Report σε συνέντευξή της, για το ταλέντο και τις καταπληκτικές δεξιότητες του γιου της To αγόρι από τη Ρωσία που περιγράφει με λεπτομέρειες την προηγούμενη ζωή του στον πλανήτη Άρη

Υπάρχει περίπτωση η ψυχή του ανθρώπου να συνεχίζει να υπάρχει και μετά το θάνατο του σώματος; Πρόκειται για ένα ερώτημα που συνδέει την επιστήμη, με τη φιλοσοφία, με τη θεολογία, με τα X-Files. Κι όμως, σήμερα υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που έχουν αναφέρει μια εμπειρία που έζησαν σε προηγούμενη ζωή.

Πρόκειται ένα δείγμα ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά, τα οποία έχουν περιγράψει γεγονότα και εμπειρίες της περασμένης τους ζωής με εκτεταμένες, λεπτομερείς αφηγήσεις. Αρκετές περιπτώσεις παιδιών που αναφέρουν εμπειρίες προηγούμενης ζωής, έχει ερευνήσει ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Virginia, Jim Tucker.

Όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την περίπτωση του μικρού Boriska, o οποίος έχει περιγράψει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ότι στην προηγούμενη ζωή του έζησε στον πλανήτη Άρη.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο viralnet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα