Το γyμνό εισβάλει σε εστιατόρια και καφέ

Το «πριβέ», η διάθεση για μυστικές και παράνομες συναντήσεις και απολαύσεις συνοδεύουν τα εστιατόρια για παραπάνω από ένα αιώνα τώρα. Τα «χωριστά δωμάτια» πρόσφεραν από τον 19ο αιώνα επιπλέον υπηρεσίες από το φαγητό, ήταν μια διέξοδος για παράνομα ζευγάρια.

Ο Πολ Φρίντμαν στο βιβλίο του για την Ιστορία της Γεύσης (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Polaris), ασχολείται με την εξέλιξη του εστιατορίου και αποκαλύπτει ότι πάντοτε υπήρχε προσφορά επιπλέον υπηρεσιών.

Τα χωριστά δωμάτια άνθησαν τουλάχιστον στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα και χρησιμοποιήθηκαν για ερωτικούς σκοπούς. Ορισμένα από τα πιο διακριτικά εστιατόρια είχαν και χωριστές εισόδους, ώστε τα ζευγάρια να μην αναγκάζονται να διασχίσουν τον δημόσιο χώρο μέχρι να φτάσουν στο ραντεβού τους...

Από τότε άλλαξαν πολλά...

Τα εστιατόρια εξελίσσονται και οι επιχειρηματίες δοκιμάζουν νέους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες, να ακουστεί το όνομα του εστιατορίου και πολλές φορές να προκαλέσουν επιχειρώντας μια νέα μόδα. Ίσως πλέον το καλό φαγητό να μην φτάνει και οι επιχειρηματίες ψάχνουν τρόπους ακόμη και με κινήσεις υψηλού ρίσκου.

Το εγχείρημα όπου έχει δοκιμαστεί δείχνει να έχει επιτυχία. Σημειώνονται ουρές για να κλειστούν τα τραπέζια και όσοι τρώνε απολαμβάνοντας τη γύμνια τους μιλούν για μια ξεχωριστή εμπειρία...

Το πείραμα των Hooters

Στην Ελλάδα μια κίνηση έγινε και αυτή φαίνεται ότι δεν απέδωσε. Το περιβόητο Hooters άνοιξε πριν χρόνια στο Μαρούσι, στο Mall, και όπως άνοιξε έκλεισε...  Στο πρώτο ελληνικό Hooters το casting μπορεί να μην ήταν και για καλλιστεία, αλλά τα κορίτσια διέθεταν φυσική ομορφιά  χαμόγελο και χάρη.

Μπορεί στην Ελλάδα η ιστορία των Hooters να μην κράτησε πολύ, όμως η Αμερική μετράει 430 εστιατόρια.

16425994_10154985829841777_7207008017363918087_n

Το dress code τους είναι πορτοκαλιά ή μαύρα καυτά σορτς με ανάλογα φανελάκια, τα οποία κρατούν μετά δυσκολίας κρυφό ό,τι δεν πρέπει να είναι σε κοινή θέα. Βεβαίως είναι προκλητικό, αλλά... έτσι είναι δουλειά. Η Κλερ Μπέργκες είναι ένα από τα χιλιάδες κορίτσια που «γδύθηκαν» για να γίνουν σερβιτόρες στα Hooters.

«Οι πελάτες είναι το καλύτερο, μα συνάμα και το χειρότερο κομμάτι της δουλειάς. Ολα βασίζονται στο αν οι πελάτες βλέπουν τις σερβιτόρες ως ανθρώπους» αφηγείται έπειτα από καιρό. Οι περισσότεροι πελάτες, όπως αναφέρει, είναι άντρες με οικονομική άνεση.

16487181_10154979943101777_5728016892532963302_o

Τα πράγματα είναι άσχημα, αν ο πελάτης συνοδεύεται από ζηλιάρα σύζυγο ή σύντροφο. «Οι γυναίκες βγάζουν αφρούς από το στόμα και είναι επιθετικές στις σερβιτόρες, ενώ οι άντρες συχνά μεθούν και ξεπερνούν τα όρια» λέει η νεαρή πρώην σερβιτόρα, προσθέτοντας πως το καλό σενάριο σε αυτή την περίπτωση είναι ένα πείραγμα με σεξουαλικό υπονοούμενο.

Το γυμνό είναι το κόνσεπτ που σαρώνει

Τα Hooters πάλι είναι και αρκετά σεμνά μπροστά σε όσα συμβαίνουν πλέον. Το γυμνό σαρώνει... Γυμνές σερβιτόρες, γυμνοί σερβιτόροι και γυμνοί πελάτες όλα μαζί ή ξεχωριστά είναι ο νέος «τύπος» εστιατορίου ήρθε να εμπλουτίσει αυτήν την πορεία.

Εστιατόριο ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο όπου οι πελάτες απολαμβάνουν το φαγητό τους γυμνοί. Το Bunyadi, όπου το κόνσεπτ είναι η επιστροφή στον παραδοσιακό τρόπο µαγειρέµατος, πριν από την τεχνολογία, πριν ακόµη και από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύµατος. Είναι το πρώτο εστιατόριο στο Λονδίνο όπου οι θαµώνες µπορούν να φάνε το φαγητό τους ολόγυµνοι. Αυστηρός κανόνας να µην έχουν µαζί τους κινητά, τάµπλετ και όποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή.

Το εστιατόριο Black Cat στο Βερολίνο μάζεψε πελάτες όταν αυτοί σερβιρίστηκαν από το γυμνό μοντέλο του Playboy, Sarah Joelle, και από την όμορφη Γερμανίδα ηθοποιό Micaela Schafer, 32 ετών. Ακόμα, μπορείτε να φάτε δωρεάν αν κάνετε στριπτίζ.

Αυτά είναι πάνω - κάτω γνωστά και η επιτυχία γνωστή, αλλά η πολύ πρόσφατη άφιξη του «Innato Tenerife» στην Τενερίφη της Ισπανίας, έκανε ένα βήμα παραπέρα. Εκεί, οι πελάτες όχι μόνο τρώνε ολόγυμνοι αλλά τσιμπάνε φαγητά πάνω από τα επίσης γυμνά σώματα των σερβιτόρων ανδρών και γυναικών.

16427588_1549874611709211_4360039303675528179_n (1)

Το «Innato Tenerife» δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο εστιατόριο, αφού οι πελάτες δειπνούν γυμνοί. Το φαγητό εκτός από πιάτα σερβίρεται και πάνω στα γυμνά σώματα των σερβιτόρων, δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ενώ απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα. Το εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του επισήμως μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο είναι το πρώτο του είδους στην Ισπανία και διαφημίζεται πως προσφέρει «οργασμική ατμόσφαιρα» και ανάμεσα στα σπέσιαλ πιάτα, υπάρχει το «αφροδισιακό μενού» που σερβίρεται πάνω στα γυμνά σώματα των σερβιτόρων που εργάζονται εκεί και λειτουργούν σαν «γυμνά τραπέζια», με ένα φύλλο συκής ή αμπελόφυλλο στα επίμαχα σημεία.

γγφ

Από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι το επιδόρπιο «Happy Endings», όπου οι γυμνοί σερβιτόροι καλύπτονται από λιωμένη σοκολάτα και οι πελάτες μπορούν να βουτήξουν σε αυτή φράουλες.

φδδδ

Το ισπανικό εστιατόριο παρουσιάζει διάφορα events, όπως μυστικιστικές παραστάσεις, παιχνίδια με τη φωτιά και περιβάλλον ρωμαϊκού οργίου από την είσοδο...

Το ελβετικό καφέ με το στοματικό σεξ

Στην Ελβετία προχώρησαν ένα ίσως και δέκα (;) βήματα παραπέρα. Καφετέρια που πρόκειται να ανοίξει στη Γενεύη της Ελβετίας δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες να απολαμβάνουν μαζί με το ρόφημά τους και… στοματικό σεξ.

Το καφέ θα έχει δύο μενού. Οι πελάτες να παραγγέλνουν τον καφέ τους και στη συνέχεια σε ένα tablet να επιλέγουν και την εκδιδόμενη γυναίκα που θέλουν να τους ικανοποιήσει.

Η ιδέα ανήκει στον Bradley Charvet, εμπορικό υπεύθυνο της πλατφόρμας Facegirl.ch, επιχείρησης που παρέχει ερωτικές υπηρεσίες.

Οι πελάτες θα πληρώνουν περισσότερα από 45 ευρώ για το ρόφημα και το στοματικό σεξ.

Η επιχείρηση δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τις αρχές της Γενεύης. Πάντως τελικά δεν αποκλείεται το καφέ να χρησιμοποιήσει ρομπότ για το στοματικό σεξ. Τα εν λόγω ρομπότ που μοιάζουν με αληθινές γυναίκες κοστίζουν πάνω από 2.500 ευρώ και η καφετέρια εκτιμάται πως θα χρησιμοποιήσει έξι με οκτώ τέτοια ρομπότ.

Η τάση δείχνει πως το πείραμα είναι να «παντρευτεί» το γυμνό με το φαγητό. Οι εξελίξεις θα δείξουν αν κάτι τέτοιο μπορεί να βρει τη θέση του στην εστίαση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

newsbeast.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα