Εδωσε 2.000 λίρες για να παντρέψει ... τους σκύλους της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η γαμήλια τελετή δυο… σκύλων που κόστισε 2.000 λίρες. Συγκεκριμένα μια γυναίκα από την Αγγλία αποφάσισε να ξοδέψει 2.000 λίρες στη γαμήλια τελετή των σκύλων της, έτσι ώστε τα αγαπημένα της κατοικίδια να μπορέσουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Elvis and Bella's Dog wedding

Το «ζευγάρι», ο Elvis και η Bella, γνωστοί ως Belvis περιβάλλονταν από τους υπόλοιπους φίλους τους στη γαμήλια τελετή η οποία περιελάμβανε ακόμη και μια τριώροφη τούρτα με τροφή σκύλων.

Elvis and Bella's Dog wedding

«Ήξερα ότι οι δύο τους έπρεπε να παντρευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι προορίζονται στο να περάσουν τη ζωή τους μαζί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο και ήθελα τα σκυλιά να έχουν το γάμο που εγώ δεν μπορούσα να έχω. Ήταν μια όμορφη μέρα αλλά πολύ αγχωτική για μένα γιατί έπρεπε να βεβαιωθώ ότι τα μωρά μου είχαν το γάμο που ονειρεύονταν και που ήθελαν»  αναφέρει η ιδιοκτήτρια των σκύλων, η 41χρονη Alma Padillia.

Elvis and Bella's Dog wedding

Elvis and Bella's Dog wedding

«Είμαι πολύ περήφανη για την εκδήλωση, ήταν ένας καταπληκτικό γάμος. Καλεσμένοι ήρθαν ακόμη και από μακριά για να παρευρεθούν και υπήρχαν πολλά σκυλάκια στην τελετή. Υπήρχε επίσης ένα ειδικό τραπέζι με τροφή για σκύλους, για τους τετράποδους φίλους μας» προσθέτει.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα