Xιλιανός έπεσε στα λιοντάρια γιατί πίστευε πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου

Τέρμα στη ζωή του με εντυπωσιακό τρόπο ήθελε, όπως όλα δείχνουν, να βάλει 20χρονος Χιλιανός, επειδή πίστευε πως πλησιάζει η ώρα της Αποκάλυψης. Γι' αυτό επέλεξε να αυτοκτονήσει με τη βοήθεια λιονταριών. Μόνο που με την πράξη του έγινε αιτία να μπει τέρμα στη ζωή δύο ζώων.


Ο Φράνκο Λουίζ Φεράδα Ρομάν επισκέφθηκε τον ζωολογικό κήπο του Σαντιάγκο και, χωρίς να διστάσει, έφθασε στο κλουβί των λιονταριών. Και αφού σκαρφάλωσε, πήδηξε μέσα και άρχισε να γδύνεται.

Πολύ γρήγορα ένα αρσενικό και ένα θηλυκό λιοντάρι όρμησαν πάνω του, ωστόσο πριν αρχίσουν να τον τρώνε, «έπαιξαν» μαζί του, όπως κάνουν τα λιοντάρια με τη λεία τους. Αυτό έδωσε αρκετά δευτερόλεπτα στους φύλακες ώστε να πυροβολήσουν τα λιοντάρια και να τον σώσουν, όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο λειτουργίας του ζωολογικού κήπου. Τα δύο σαρκοβόρα αιλουροειδή έπεσαν νεκρά και στη συνέχεια ο αυτοκτονικός εισβολέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά αναστρέψιμη.

Με εισιτήριο

Ολα όσα έγιναν στον ζωολογικό κήπο συνέβησαν μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν. Η διευθύντρια του κήπου Αλεχάντρα Μοντάλβα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο 20χρονος είχε μπει στον χώρο ως επισκέπτης, πληρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του.

Δικαιολογώντας το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν σφαίρες αντί αναισθητικών ενέσεων για την αντιμετώπιση του συμβάντος, η διευθύντρια είπε πως δεν υπήρχαν διαθέσιμα αναισθητικά ταχείας δράσης, οπότε τα λιοντάρια θα προλάβαιναν να κομματιάσουν τον 20χρονο. Εσπευσε, ωστόσο, να εκφράσει τη βαθιά θλίψη της για τον χαμό των δύο ζώων.


Είχε και σημείωμα

Πάντως, επισκέπτρια του ζωολογικού κήπου υποστήριξε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το προσωπικό δεν αντέδρασε άμεσα και ότι τα λιοντάρια δεν επιτέθηκαν στον νεαρό άνδρα αμέσως μόλις μπήκε στο κλουβί τους. Στα ρούχα του ο Ρομάν είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι βάζει τέρμα στη ζωή του επειδή έρχεται το τέλος του κόσμου.


espressonews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα